Grillimine on olnud Eestis aastakümneid populaarne. Mitmekesise toidu valmistamiseks pole võimalik leida paremat kööki kui sinu enda tagaaias või mõnusas paigas looduses. Millegipärast peetakse grillimist peamiselt suviseks tegevuseks, kuid grilli saab käima tõmmata ka talvel ning just siis võib lõpptulemus olla isegi parem, kuna külm hoiab kuumust grillis pehmemana ja küpsetamisele kulub sedavõrd palju aega, et toiduelamus on topelt suur. Tänapäeva keraamilised grillid on tänu ühtlast temperatuuri hoidvale hermeetilisele konstruktsioonile ja seinte paksusele loodud aastaringseks kasutamiseks.
Aitäh, et luba anti!
enda grillimise võimalused, soodsa raha eest saab ennast grillida aafrikas, austraalias, parimad kohad on muidugi kõrbed, sõida kohale ja naudi tasuta grillimist
Tasuta saab austraaliasse v? Eriti ei tahaks uskuda
Maitsev, kuid kantserogeenne. Samas, nähes, kui palju meie hulgas nt tubakasuitsetajaid leidub, ei tekita rahva pisut ebatervislik toitumine imestust.
Lõket teha on jah ohtlik. Grilli peal oma hoovis tee palju tahad. Mina avasin grilli hooaja juba kuu aega tagasi või rohkem.
Enne kui LE ütleb, ei ole midagi avatud. Pole veel siis aru saanud, et siin pannakse paika, millal võid ametlikult liha süüa.
Kas siis kuu aega tagasii või rohkem kui kuu aega tagasi? Jääb natukene ebaselgeks
õhtlik preagu.