Aivo Paljasmaa: meie igapäevast jalgpalli anna meile sa

Aivo Paljasmaa. Foto: Elen Freivald

content/uploads/2021/06/aivo-paljasmaa_elenfreivald-2.jpg"> Aivo Paljasmaa. Foto: Elen Freivald[/caption]
Vutihullus on praegustel kuumadel juunipäevil haaranud ka koduperenaisi. Ennegi on tiitlivõistluste ajal märgata olnud, et kirglik seebiooperite telepublik leiab endale siis uued ihalusobjektid.

„Kas Ronaldo mängib täna ka?” küsis üks eakas memm teiselt, olles eelmisel õhtul näinud Portugali võidumängu. Vestluspartneriks oli vanem linnaproua, kelle jalgpalliusk kandub lausa aastate taha ja kes jälgib aastaringi näiteks Inglise liiga mänge. Too partner vastas turtsudes, et ta ei salli seda Tipa-Tapat silmaotsaski. „Ta on üks igavene kekutis.” Inglise jalgpalli asjatundja ristis super-Ronaldo nimega Tipa-Tapa.

Kolmas koduperenaine õhkas nende kõrval, et pärast taanlase Erikseniga juhtunud kohutavat õnnetust oli soomlastel jultumust hätta sattunud taanlasi võita. „Mul oli taanlastest nii kahju.” Igatahes ei ole armsatel vanamemmedel praegu aega seebioopereid vaadata. Nemad on nüüd jalgpalliusku ja nõuavad igapäevast lisa.

Soomlaste esmakordne pääs EMi finaalturniirile jätkus matšiga Venemaa koondise vastu.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments