President Kersti Kaljulaid külastas Läänemaad

Neljapäeval Läänemaad külastanud president Kersti Kaljulaid käis kahes ettevõttes ja linnusemuuseumis ning kohtus omavalitsusliidu juhtide, naiste tugikeskuse esindajate ja kaitseliidu Lääne malevaga.

President ütles, et Läänemaal tal üllatusi ette ei tulnud. „Olen nelja aasta jooksul varemgi Läänemaal käinud ja mõnikord on vabatahtsi ka merd mööda tuldud. Mõned protsessid, millest paar aastat tagasi sai räägitud, on valmis saanud,” ütles Kaljulaid visiidi lõpus.

Kaljulaidi visiit Läänemaal algas Cipaxi ja Haapsalu uksetehase külastamisega.

Presidendi sõnul on ta sel kevadel oma visiitidel üritanud vaadata just neid ettevõtteid, mis on loodud taasiseseisvumise ajal. „Vaadata, kuidas nemad tulevad toime tootlikkuse tõstmisega, sest kui nad alustasid, olime kõigile oma välispartneritele oluline kulueelis. Täna on see kadunud, sest Eesti on keskmise palga edetabelis maailmas 30. kohal,” ütles president. Ta lisas, et on ol

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
maakas
2 aastat tagasi

Tea, kas loodab uuesti presidendiks saada? Mujale teda ju ei taheta, eks Eesti rahvas peab siis teda veelkord taluma?

juss
2 aastat tagasi

Igasugu rämpsu ujub ringi…

Ruudi
2 aastat tagasi

no poliitikutele tulevad talupojad ja rahvalähendus siis meelde kui on vaja demokraatiat mämgida.

Vahur Reed, saarlane
2 aastat tagasi

Presidendikantselei pressiteade lõpeb sõnadega: “…president Kaljulaid Läänemaa omavalitsuste juhtidega kohaliku elu küsimusi, külastab Kaitseliidu Lääne malevat ja annab intervjuu Lääne Elule.”

Kui palju Lääne Elu Presidendi kantseleile maksis tasulise artikli reklaami eest?

kas
2 aastat tagasi

me elu muutus sellest paremaks