Haapsalus peatus maailmakuulus fotonäitus kriisikollete laste unistustest

Haapsalu kultuurikeskuse fuajees näeb näitust kriisikolletes elavate laste unistustest. Arvo Tarmula

Veel vähemalt aprillini on Haapsalu kultuurikeskuses avatud auhinnatud prantsuse fotograafi Vincent Tremeau kõikjal maailmas eksponeeritud fotonäitus, mis räägib laste vaprusest, loovusest, haavatavusest ja hariduse tähtsusest kriisikolletes.

„Kelleks sa suurena saada tahad?” oli küsimus, mida fotograaf Vincent Tremeau hakkas esitama lastele kriisikolletes, kuhu töö ta viis.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
uskmatu-toomas
3 aastat tagasi

Ei vaidle vastu,et eluline ja vajalik näitus ! Miks siis ainult need arengumaad kui meil euroopas toimub sama ! Miks pole Donetski lastest pilte ? Kus on meie euroopalikud väärtused ?

Äkre
3 aastat tagasi

Eluline ja vajalik näitus. Kiitus näituse korraldusele. Tean, et paljudele see ei meeldi aga me peame olema valmis aitama neid lapsi koos nende perekondadega unistuste täitmisel ning seda ka Eestis. Koroonaolukorras peame vähendama kulutusi meelelahutusele aga panustama rohkem heategevusse. Vaid oma rahast loobumine aitab vähendada valgete ülevõimu. Kapital tekitab ülevõimu ning seda on kirjeldanud juba Marx üle saja aasta tagasi.

Äkre
3 aastat tagasi
Reply to  Äkre

Unustasin, et peame loobuma ka koroonavaktsiinidest arengumaade kasuks. Praegu sureb antud piirkondades miljoneid inimesi koroonaviirusesse, mis levib piiramatult. need surmad ei jõua isegi statistikasse kuna riikides puudub igasugune infrastruktuur. Arusaamatuks jääb meie valitsuse pingutus vaktsineerida eestlasi praeguses olukorras. Ei oodanud sellise rassistliku suuna jätkumist peale võimuvõtmist, kuid loodan, et olukord muutub varsti