Kallasrada hakkab Paslepas kulgema ümber Suveresidentsi kinnistu

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Armin Karu laseb Lennart Meri aegse suveresidensti asemele ehitada uue. Foto: Urmas Lauri
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 19

Armin Karu laseb Lennart Meri aegse suveresidensti asemele ehitada uue. Foto: Urmas Lauri

Paslepa mere ääres asuva Suveresidentsi kinnistu omanik Armin Karu peab kinnistu aia nihutama nii palju krundi piirist sissepoole, et kallasrajal liikujad saaksid käia mööda tema krunti.

Millal piirdeaeda nigutama hakatakse, seda Jüri Mirme sadamaala renoveerimist projekteerivast KR Projektist veel täpselt öelda ei oska.

“Kui ehitusprojekt saab valmis, siis esitatakse ehitusregistri kaudu vallavalitsusele menetlemiseks nii hoonete ehitusloa taotlus kui ka piirdeaia ehitusteatis,” kirjeldas Mirme. “Kui ehitusluba ja ehitusteatis on väljastatud, saab juba teha hanke ehitustööde läbiviimiseks. Et seega nüüd väga täpset aega ümberehitustööde alustamiseks ja piirdeaia nihutamiseks ei julge välja pakkuda, kuna see nüüd sõltubki sellest, et kui kiiresti õnnestub ehitusprojekti maht arhitektil valmis saada ja kui palju ehitusloa ning ehitusteatise menetlemiseks aega kulub kuni saab need load väljastatud.”

Mirme sõnul ei saa enne ehitusloa ja ehitusteatise väljastamist kinnistul mingeid ümberehitustöid teostada ei saa. “Ega ei tohigi teha,” nentis projektijuht Mirme.
...
Fotod: Urmas Lauri

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
küsimus
3 aastat tagasi

Ajakirjanikud võiks küsida linnavalitsusest ka, miks Haapsalu linnas ei saa kallasrajal liikuda endise polikliiniku ja Bergfeldi mudaravila kinnistute ääres, ehk siis Väike-Liiva ja Suur-Liiva tänavate otste vahel?
Miks need 2 kinnistut on erandid ülejäänud Haapsalust?

kumb siis
3 aastat tagasi

Arusaamatu uudis. Pealkiri ütleb, et peab hakkama krundist ümber minema ja tekstis, et peab saama kallasrajal käia.
Kumb siis?

Harald
3 aastat tagasi

Kas roomates ja binokliga võib? 😍

vanasti
3 aastat tagasi

oli, stoi streljat budu, mis on muutunud

jälle
3 aastat tagasi

ühed võrdsemad kui teised

Tom naabermajast.
3 aastat tagasi
Reply to  jälle

Võrdsemad? Loe artikkel ikka läbi.