Vallavalitsus nõuab Armin Karult ligipääsu merele

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Noarootsi maaspetsialist Marika Meister ja K-Projekti projektijuht Jüri Mirme (paremal) reedel Pürksi vallamajas. Arvo Tarmula

Noarootsi maaspetsialist Marika Meister ja K-Projekti projektijuht Jüri Mirme (paremal) reedel Pürksi vallamajas. Arvo Tarmula

Noarootsi osavallavalitsus nõuab ettevõtja Armin Karult, et see lubaks külamehi kinnistul asuvasse lautrisse ning tagaks läbipääsu mööda kallasrada.

Reedel oli Pürksis Karu ettevõttele Hansa Assets kuuluva Suveresidentsi kinnistu detailplaneerinngu avalik arutelu. Karu soovib uuendada Lennart Meri endist residentsi Paslepas: ehitada uued hooned olemasolevate asemele ning laiendada ametliku väikesadama kaid.

„Sadamaalal kallasrada ei kehti, aga maaomanik peab tagama sadamast ümbermineku,” ütles  arutelul Noarootsi osavallavalitsuse maaspetsialist Marika Meister. „Kallasrada ei saa olla naaberkinnistul.”

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
uskmatu-toomas
4 aastat tagasi

Vene ajal oli hea sest igal suurel vene ülemusel oli veel suurm ülemus aga tänapäeval on ainult raha ja raha võim ajab kõik asjad korda vastavalt vajadusele !

agaa
4 aastat tagasi

mingi jama selle meri maaga, kogu aeg

Aga
4 aastat tagasi

Raha teeb imet, mäletate, 500 krooni peale jooksid 40 äpu ametnikku keskele tormi, Talibanana sadamaga aga rahulik seis