Läänemaale lisandus kolm koroonaviirusega nakatunut

Koroonavaktsiin. Foto: Terviseamet

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 6010 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 636 ehk 10,6% testide koguarvust.

Läänemaale lisandus kolm koroonaviirusega nakatunut. Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on Läänemaal 254,4. Üle Eesti on see näit 525,4.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 292 inimesel. 231 uutest Harjumaa haigusjuhtudest on Tallinnas.

Ida-Virumaale lisandus 117, Tartumaale 53, Pärnumaale 42, Võrumaale 34, Lääne-Virumaale 17, Valgamaale 15, Järvamaale 11 ja Viljandi- ja Raplamaale 10 uut positiivset testi. Jõgevamaale lisandus 9, Saaremaale 7, Lääne- ja Põlvamaale 3, Hiiumaale 1 uut nakkusjuhtu. 12 positiivse testitulemuse saanul puudus rahvastikuregistris märgitud elukoht.

Haiglaravi vajab 392 patsienti. Läänemaa haiglas ei olnud täna ühtegi koroonaviirusega nakatunud patsienti. Haigla õendusjuht Marju Lepmets ütles, et tänane null ei tähenda, et ka homme ei ole koroonaosakonnas ühtegi patsienti. „Osakonda me kinni panna ei saa, valmisolek peab olema,” ütles Lepmets.

Eestis on koroonaviiruse vastu vaktsineeritud 29 594 inimest. Läänemaal on esimese vaktsiinidoosi saanud 456 inimest ja vaktsineerimine on lõpetatud 92 inimesel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Oh aeg?
3 aastat tagasi

Võibolla on kusagil mujal asutuses või kus iganes ka veel.Aga kõik on juba 3 kuud salastatud.Ja salastatud ka järgnevad 3 kuud.

läänlane
3 aastat tagasi

Miks ei avalikustata koolide seisu hoitake nagu salajas miks peab kuskilt kuulma .et seal koolis on koroona kõigil kellel lapsed koolis käivad on õigus teada mis toimub

Madis
3 aastat tagasi
Reply to  läänlane

Koolid annavad ikka vanematele infot läbi e-kooli mitte Lääne Elu kaudu? Kui vanem on liitunud, siis saab ka info.

Läänlane
3 aastat tagasi

Kuhu need kolm tulid siis?

Teadja
3 aastat tagasi
Reply to  Läänlane

Sinu naabrid

Läänlane
3 aastat tagasi
Reply to  Teadja

Ei imesta üldse kui on.

Läänlane
3 aastat tagasi
Reply to  Läänlane

Nali naljaks. Tegelikult huvitab kas põhikooli tuli juurde või mitte. Miks sellest uudist pole, et Taebla koolis koroona? Või on see mingi külajutt?