Haapsalu avas taotluste tegemiseks iseteeninduskeskkonna

Haapsalu linnavalitsuse vastuvõtulauas istus eile haldusspetsialist Liina Salus, kes kedagi maskita sisse ei lubanud. Maja ise oli ametnikest peaaegu tühi. Arvo Tarmula

Detsembrist saavad linnaelanikud Haapsalu linna iseteeninduskeskkonna Spoku kaudu arvuti esitada elektroonilisi taotlusi.

Haapsalu aselinnapea Tõnu Parbuse teatel on iseteeninduskeskkonna kaudu taotluste esitamine senisest kiirem, sest taotlused jõuavad otse valdkonnaga tegeleva spetsialisti töölauale.

Lisaks on mitmed iseteeninduskeskkonna e-vormid on juba eeltäidetud riiklike registrite, näiteks rahvastikuregistri andmetega, mis teeb taotlemise kiiremaks.

Spokus saab esitada kultuuri, spordi, noorsootöö, huvihariduse ja -tegevuse ning kogukonnatöö elektroonilisi taotlusi. Samuti avalike üritustega seotud avaldusi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mare
3 aastat tagasi

see on ikka väga lahe kui kodanikud ise ametnike töö nüüd tasuta ja vabatahlikkuse alusel ära teevad. Äkki saaks siis Suklese ka juba tööülesannestest vabastada

misasja
3 aastat tagasi
Reply to  Mare

lugesite ka üldse või, millest kirjutati? 😀

Agu
3 aastat tagasi
Reply to  Mare

See ju väga positiivne , et neti teel saab asjad kiirelt aetud! Võttis aega, aga asja sai.