Lääne Elu paberleht laupäeval, 31. oktoobril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Politsei lahkus Bürgermeistri holmi kordonist

Oktoobri lõpuks peab Haapsalu politseijaoskond endised piirivalvekordoni ruumid Haapsalus Bürgermeistri holmil vabastama ja Riigi Kinnisvara ASile (RKAS) üle andma. Mis magusal kohal asuvast Kaluri 37 kinnistust edasi saab, on veel lahtine.

Hingedepäeval löövad kalmistud särama

Läheneb hingedepäev – aeg, mil mõeldakse neile, kes on meie hulgast lahkunud, käiakse lähedaste kalmudel ja süüdatakse seal küünlad, nagu see on olnud tavaks ka jõulude ajal.

Tükike paradiisi mereäärses tänavas, Paapua Uus-Guinea peale selle

Micha ja Maria Straussi kodu Haapsalus Väike-Liiva tänavas meenutab Astrid Lindgreni lasteraamatute võlumaailma

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Vallavanem kardab kommentaare
3 aastat tagasi

et seda pealugu ei ole nii üles pandud, et inimesed kommenteerida saaksid? Selge ju, mis sealt tuleb, seega vaja kraan kinni hoida.

see
3 aastat tagasi

nn. leht toodabki ainult pealkirju ja needki bns-st maha kopitud, sisuliselt ühe partei propaganda flaier

Mati
3 aastat tagasi

Kas ainult kolmele õpetajale maksti valuraha? Aga teistele lahtilastuile?

Matile täpsemalt
3 aastat tagasi
Reply to  Mati

Viis andsid asja töövaidluskomisjoni. Neljal on lõpetatud kompromissiga ja maksti valuraha. Ühel, kes ei läinud kompromissile, on protsess veel pooleli. Kolme kuu rahad olid lisaks juba vallandamisel makstud ühe kuu palgale. Ühele inimesele maksti veel lisaks ka pool advokaadikuludest ja kogu eelmise aasta maksmata jäetud ringijuhendamiskulud.

Kodurahu my ass
3 aastat tagasi

Kõigepealt sõimad eluaegse kogemusega väärikas eas õpetajad joodikuteks ja varasteks, siis hakkad “kodurahust” jaurama. Käsuliin tuli Taeblast, seda on Kallas Nõval igale vastutulijale selgitanud.

Raha tuleb seinast
3 aastat tagasi

Kuradi kallis vallavanem seal vallas, 10000 kulu ja tüüp ütleb, et pole kodurahu pärast mõtet vaielda. Esmalt keerab käki kokku ja siis kodurahu? Tuleb see tema palgast?

Mnjah
3 aastat tagasi

Eks musternäide sellest, kui keegi kontrollib sinu enda raha. Pole imet, et miite keegi ei räägi maksude aandamisest – küll karjutakse teaduse- ja meditsiinirahastuse suurendamisest, aga kulude otstarbekuse suurendamine on paha patt, mida ei tohi era- ega ka avalikus meedias isegi mainida. Kui maksud üheks aastaks ära jätta loksuks eesti riigis paljud asjad õigesse paika.

Jajah
3 aastat tagasi
Reply to  Mnjah

Mis erakond?