Läänemaa jalgpalliklubi sai Paidelt valusa kaotuse

Esmaspäeva õhtul mängis Läänemaa jalgpalliklubi kodustaadionil Paide linnameeskonna U21 vastu. Läänemaa mängijad kaotasid 2:3 Paidele.

„Kehvasti läks, kaotasime,” ütles Läänemaa JK peatreener Theimo Tülp.

Kaotuse tegi Tülbi sõnul eriti kibedaks see, et meeskond oli võidule lähedal, kuid mängu viimasel viiel minutil lõid vastased kaks otsustavat väravat. Ta lisas, et mäng oli kõrge tasemega ja läänlased soovisid võitu koju tuua. „Võitlusvaim oli kõrge,” ütles Tülp.

Mäng algas Paide inistiatiivika algusega. Esimese värava lõi Paide mängija Kevor Palumets 19. minutil, kaks minutit hiljem viigistas Läänemaa jalgpalliklubi seisu, kui värava lõi Karmo Einmann. Poolajale mindi viigiseisuga 1:1.

Teisel poolajal mängiti kui võrnde võrdsega. Mängu 65. minutil lõi teise värava Läänemaa JK mängija Bert Rotberg ja läänlased asusid mängu juhtima.

Läänemaa eduseis kestis 89. minutini, kui kolme minuti jooksul lõid vastased kaks väravat. Võit oleks Tülbi sõnul olnud eriti magus, sest Paide meeskond oli komplekteeritud kogenud mängijatega, „Nemad juubeldasid ka, nagu oleksid olümpiavõidu saanud,” ütles Tülp.

Tülp ütles, et mängu lõpus keskenduvadki vastased vaid rünnakule, mitte enam kaitsele ja see viis neid esmaspäeval ka sihile. Läänemaa mängijad olid aga tema sõnul enne lõppu ära väsinud ja seda teist mängu järjest. „Tartus juhtus see 20 minutit enne lõppu, nüüd kümme minutit,” ütles Tülp. „Me muutume iga mänguga paremaks ja aukartus vastaste ees väheneb,” lisas Tülp.

Järgmine mäng on Läänemaa jalgpalliklubil pühapäeval Võrus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Jonny
3 aastat tagasi

Sellepärast siis selline kisa oligi staadionil, et poisid said VALUSA kaotuse. Ehk järgmine kord enam nii valus pole. Hoiame pöialt !

Toomas
3 aastat tagasi

Paide meeskond U 21 ehk siis mitte vanemad kui 21 aastat ja treener räägib, et vastastel olid kogenud mängijad ?!
Kui vanad keskmiselt siis meie noorhärrad on ? Kõik sõltub ikka treenitusest ja selliste vabanduste otsimine pole arukas. Tuleb tunnistada kaotust ja ise paremaks saada aga mitte otsida vabandusi.

Täpsustan
3 aastat tagasi
Reply to  Toomas

Kogemuse all on tõenäoliselt silmas peetud eelkõige kõrgemates liigades mängimise kogemust.

Ants
3 aastat tagasi

Kole lugu.

Jaan
3 aastat tagasi

Poisid, võtke ennast kokku. Võite on vaja.

juss
3 aastat tagasi

S.tasti mängisite, kui viimase kolme! minuti jooksul lasite kaks kolli lüüa! Ja pole siin mingit õigustust, s.tasti!

Vutifänn
3 aastat tagasi

Vastaseks ei olnud mitte Paide linna esindusmeeskond, vaid selle meeskonna II koosseis. Esinduskoosseis mängib edukalt meistriliigas.

Täpsustan
3 aastat tagasi
Reply to  Vutifänn

Paide LM U21 koosseisus mängis esmaspäeval 5 Premium Liiga mängijat.

John
3 aastat tagasi
Reply to  Täpsustan

+ Bulgaaria kõrgliigast naasnud mängija