Jalgpalli suvelaagrid toimuvad augustis

Juba kolmteist aastat toimuvad Eesti jalgpalli liidu ja Rimi korraldusel laste jalgpalli suvelaagrid. Tavaliselt on laagrid toimunud kaks korda suve jooksul. Esimene juunis, tesel korral augustis.

Kuna sel aastal juunis laagrit koroonakriisi tõttu ei korraldata, toimub laager sellel suvel üks kord augustis. Käesoleval aastal on laagritoimumise kuupäevadeks 3.-7. august.

Kõik kolmteist aastat, nii juunis, kui augustis on laager toimunud Haapsalus. Viimased viis aastat toimub see ka Lihulas.

2020. aasta Eesti jalgpalli liidu ja Rimi suvelaagrid toiumuvad ka sellel aastal nii Haapsalus, kui ka Lihulas. Kokku on selle suve laagri korradajateks 20 erinevat asulat üle Eesti. Neist Tallinnas toimub laager viiel erineval staadionil, seega kokku 24 laagripidamise kohta.
Käesoleval aastal lubatakse laagritesse maksimaalselt 20 spordilast. Üle selle lapsi ühte laagrisse ei lubata. Siiski võib see üldise olukorra piirangute leevenemisega muutuda.
Samuti ei ole sellel aastal kavas kõikide laagrite ühist laagripäeva Tallinnas, A Le Cog Arenal. Selle eest toimub kohapeal lastele üks eriline kulutuuriprogrammiga täidetud laagripäev. Selle mõtlevad välja ja pakuvad oma laagrilastele välja kohapealsed laagrikorraldajad.

Laagris osalemine maksab 80 eurot. Iga laps saab enda nimelise Nike jalgpallivormi. Lastele on hinna sees igal päeval soe lõunasöök, igal päeval puuviljad ja joogid. Muidugi suur lust ja rõõm huvitavatest tegevustest laagripäevadel.

Laagrisse tulijatel ei pea olema eelnevat kokkupuudet jalgpalliga. Laagris võivad osaleda kõik soovijad, kellel sünniaastad 2008-2013.

Suvelaagrite eesmärgiks on tuua rohkem lapsi spordi ja jalgpalli juurde. Tugevdades nii ka laste kehalisi ja vaimseid võimeid. Toredad laagripäevad mööduvad erinevate mängude, võistluste ja sõpradega koosolemisega.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments