Taebla liikluskaamera tuli Reiust

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kiiruskaamera Taeblas Haapsalu–Tallinna maanteel. Arvo Tarmula

Teisipäeval paigaldas maanteeamet Taeblasse Haapsalu-poolsele sissesõidule kiiruskaamerakapi. Millal kaamera tööle hakkab, pole veel teada.

Varem mõõtis kiiruskaamera autode kiirust Pärnu maakonnas Häädemeeste vallas Reiu külas.

Maanteaameti teehoiu korraldamise osakonna juhataja Erkki Vaheoja sõnul tegi amet kaamera paigaldamise otsuse koos Lääne-Nigula vallavalitsusega. „Otsusele eelnes liiklussageduse, tegeliku sõidukiiruse ja vigastatutega liiklusõnnetuste analüüs,” ütles Vaheoja.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
K.S
3 aastat tagasi

See ju trahvimasin ja otse loomulikult tuleb paigaldada sinna kus rohkem sisse toob…liiklusohutusega pole siin midagi pistmist( mitut liiklusõnnetust teate seal 70alas???) Ise siiani kasutasin seda 70 ala sujuvaks aeglustuseks 90lt 50le, noh eks nüüd tuleb äkkpidurdada ja peale kaamerat võib ju jälle pedaali põrandasse suruda…

Kohustuslikkohustus
3 aastat tagasi

Ei saa aru kas mõõdab 70 või 50 alal. Justkui 70 alal, aga siis kohe ju 50, et võib siis 70.nega läbi asula sõita trahvita?