Saared lähevad lukust lahti 18. maist

Avatar

BNS

Parvlaev Ormsö sildumas Rohuküla sadamas. Foto: Urmas Lauri
Parvlaev Ormsö sildumas Rohuküla sadamas. Foto: Urmas Lauri

Justiitsminister Raivo Aegi sõnul pani valitsuskomisjon teisipäeval paika, et need saarte elanikud, kellel on rahvastikuregistri järgne elukohta saartel, saavad 4. maist hakata taas vabalt liikuma, saared avanevad täielikult aga 18. maist.

„See tähendab siis liikumist nii saartel välja kui saartele sisse ja seda ilma täiendava limiteerimiseta,” ütles Aeg.

Alates 18. maist piirangurežiim kaotatakse saarte osas täielikult. „Loomulikult tuleb lähtuda sellest, et need sammud jõustuvad vaid siis, kui viirus on käitunud nii, nagu ta on seni käitunud ehk näitab leevendamise märke,” ütles Aeg.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz