Teisipäeval taastub plaaniline ravi

Silmaarsti vastuvõtt. Foto: Arvo Tarmula

Teisipäevast kavatsetakse taastada plaaniline ravi peaaegu kõigis Eesti haiglates peale Saaremaa. Sellisele põhimõttelisele otsusele jõudis reedel valitsuse kriisikomisjon, lõplik otsus tehakse esmaspäeval või pühapäeva õhtul. Plaaniline ravi taastub järk-järgult, kirjutas ERR.

„See tähendab eeskätt erinevate isikukaitsevahendite kasutamist, see tähendab testimisvõimekuse suurendamist. On see siis tavapärane PCR test, mida seni tehtud on, haiglasisene kiirtest samuti PCR meetodil, mida oleme samuti tellinud,” ütles sotsiaalminister Tanel Kiik.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Vandeemianid
4 aastat tagasi

Tea, kas hulluarst võtab ka vastu? Pikka aega pole sinna saanud.