Põhja-Läänemaal saab nüüd toidukraami koju tellida

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Aivar Oruste Mõisakohvikus. Arvo Tarmula
Aivar Oruste Mõisakohvikus. Arvo Tarmula

Nõva toidupood alustas eile toidukraami kojukannet Lääne-Nigula valla piires.

Toidu- ja esmatarbekaupu saab koju tellida samaks päevaks, kui tellimus esitada enne kella ühte. Hilisemad tellimused lähevad täitmisele järgmisel päeval, selgitas kaupluse pidaja Aivar Oruste.

„Teenus on alles nii värske, et see pole veel õieti hingama hakanudki, aga esimesed tellimused on tulnud ja ka väljastpoolt Nõva osavalda,” ütles Oruste eile pärastlõunal.

Kauba kojutoimetamine maksab viis eurot. Peale poekauba saab tellida ka Nõva Mõisakohviku valmistoitu, seda aga ainult Nõva osavalla piires.

„Kui lõpuni aus olla, siis oli selle teenusega kahtepidi mõte. Esiteks, et kliendid saaksid kauba poodi tulemata kätte. Teiseks aga ka see, et inimesed võimalikult vähe poodi tuleks, et meie vaprad müüjad võimalikult kaua terved püsiks,” sõnas Oruste.

Oruste sõnul sai teenus välja mõeldud pühapäeval. „Kodukootud teenus. Helistad poodi ja me püüame sobitada soovid sellega, mida meil on. Kui näiteks tahate Doktorivorsti, aga meil on ainult Lastevorsti, siis püüame telefonis kokku leppida,” selgitas ta.

Oruste ütles, et nädalavahetusel oli poes rohkem rahvast kui tavaliselt, sest paljud Nõval suvitajad tulid juba maale ja teevad siit kaugtööd.

Kaupa saab tellida kell 9–17 tel 5650 0909 või meiliga novamoisakohvik@gmail.com.

Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmus ütles, et tema teada on Nõva pood praegu ainus, kes Põhja-Läänemaal kaupa koju viib. „Valmistoitu viivad koju ka Wana Kooli kohvik Linnamäel ja Maiu söögituba Paliveres, aga poekraami toojaid rohkem ei tea. Kui keegi seda teeb, andku vallavalitsusele teada. Saame seda infot levitada,” ütles ta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
A . R
4 aastat tagasi

hm , muidu ok, aga jah alkot põle vaja propageerida ,eriti neile kes oma ajaga enam seda taha täita.

muutumiseks aeg
4 aastat tagasi

Miks alkoholi reklaam, kellele seda teenust vaja !?

eee
4 aastat tagasi

Mu meelest on prillide reklaam hoopis. nee ju kohe ette nina peale pandud.

NO MIKS
4 aastat tagasi
Reply to  eee

PEAB AINULT NEGATIIVSUST PRITSIMA??? Kasvage ükskord ometi suureks!!