Paliveres tuleb Eesti koolispordi liidu 1-3.klasside saalijalgpalliturniir

????????????????
Just selles vanuses jalgpallurid võtavad eelolevast jalgpalliturniirist osa.

Läänemaa koolide 1-3.klasside spordilastel on võimalus osaleda kuu lõpus toimuval saalijalgpalliturniiril. Palivere spordihoones toimub Eesti koolispordi liidu korraldatav Läänemaa tsoonivõistlus just nimetatud klasside sportlastele.

26.märtsil algusega kell 10 toimuvat turniiri korraldavad Eesti koolispordi liit, Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi treener Jaanus Getreu ja Palivere põhikooli kehalise kasvatuse õpetaja Rivo Reinsalu.

Korraldajad ootavad Läänemaa koolide rohket osavõttu. Juba on ka esimesed koolid ennast registreerinud. Nimetatud vanuseklassis toimuvad pallimänguvõistlused ei ole veel suunatud ilmtingimata tulemusele, seda enam, et tegemist on koolispordiga. Ühest koolist võib välja panna ka mitu võistkonda ja eraldi võivad mängida soovi korral nii tüdrukute, kui poiste võistkonnad.

Hetkel on ainuüksi Haapslau linnas, kui ka mujal Läänemaal selles vanuses jalgpalli harrastajaid palju. Seega peaks koolide kehalise kasvatuse õpetajatel ja treeneritel võistkondade moodustamine väga lihtne olema. Ja ega spordilaps ei peagi ilmtingimata jalgpallitrennis käima. On ju võidujooks sõbraga ja pallimäng just algklasside lastele esimeseks spordiks.

Kõikidele lastele on nimetatud turniiril Eesti koolispordi liit välja pannud spetsiaalsed turniiri diplomid, iga noort jalgpallurit ootab ka maiustus. Eesti jalgpalli liit premeerib igat võistkonda jalgpalliga. Auhinnalauda kaunistavad ka karikad.

Kuigi tegemist on Läänemaa koolide turniiriga, toob siinsetele võistkondadele külakosti endiste Läänemaa koolide Kõmsi algkooli ja Metsküla algkooli ühisvõistkond.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments