Galerii: minister Aab uuris, mis on Läänemaa ettevõtjatel mureks

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 21

Pal-Klaasi juhataja Erkki Rüsse (vasakult) selgitas riigihalduse ministrile Jaak Aabile (keskel), millised on firma arenguplaanid. Foto: Urmas Lauri

Riigihalduse minister Jaak Aab alustas oma Läänemaa tiiru Paliverest, külastades kunagise ehitusmaterjalide tehase territooriumil tegutsevaid ettevõtteid Pal-Klaas ja Nordic Lumber.

Pal-Klaasi juhataja Erkki Rüsse rääkis ministrile ettevõtte laienemisplaanidest ning nentis, et arengut pidurdab kehv elektrivarustrus. Pal-Klaas vajab Rüsse sõnul „lühiajalist energiat”. Rüsse sõnul on juba enne Aabi mitu ministrit Pal-Klaasis käinud, aga olukord on ikka sama.

Rüsse ütles, et tahes-tahtmata peab ettevõte arenema. „Vägisi peavad teatud arengud toimuma,” nentis Rüsse. „Me alustame esialgu mingite [energia]piirangutega, kuid eesmärk on täiega arendada.”

„Sa võiksid üritada ka [majandus- ja tarustuministri] Taavi [Aasa] siia saada, siis näeks ta ise,” soovitas Aab Lääne-Nigula vallavanemale Mikk Lõhmusele. Aas on Aabi sõnul siiani põltsamaalane. „Taavi vaade, vaatamata sellele, et ta oli Tallinna linnapea, pole linnapoisi vaade.”
----
Urmas Lauri fotod

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Paliverest
4 aastat tagasi

Suur ja Lõhmus, mis tegijad nad üldse on, üks on Sauelt asumisele saadetud, teine ei pääsenud ega pääse enam riigikokku. Kes neid üldse siin valis! Inimesed olge targemad, varsti on valimised, jätke sellised lubajad ja lammutajad uksetaha.

to nagu ikka
4 aastat tagasi

Neeme Suur on olnud kaks ametiaega Lääne maavanem- lõhkus ära Läänemaa terviklikkuse. Mikk Lõhmus – teist korda L- Nigula vallavanem- andis Läänemaa tükeldamisele oma suure panuse, eelmise perioodi valdade ühinemisleping jäi täitmata. Tore on neid mehi kenasti pildil koos näha- hea teada vanad sõbrad, ainult elektriprobleemi ühes tehases ei suudeta lahendada.

nagu ikka
4 aastat tagasi

tubli oled Urmas, ettevõtjad Mikk ja Neeme kenasti pildis. Jätka samas vaimus. Sinu poliitbüroo

Ära
4 aastat tagasi
Reply to  nagu ikka

Üks ettevõtja toidab ära kolm riigipalgalist