Surmaavarii põhjus pole ikka veel teada

Autoõnnetuses sai üks inimene surma ja kaks vigastada. Kumb juhtidest süüdi jääb, pole veel teada. Eduard Laur

Ligi kaks nädalat tagasi, 15. jaanuaril oli Risti lähedal Jaakna külas avarii, kus hukkus 27aastane mees. Politsei sõnul pole õnnetuse põhjus ega süüdlane veel teada.

Ka ei kinnita ega lükka politsei ümber seda, kas juhid olid kained. „Mõlema autojuhi võimalik joove selgub ekspertiisis, kuid ekspertiisi tulemused ei ole veel teada. Praegu menetlustoimingud käivad,” ütles Haapsalu vanemuurija Terry Lukk.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Puzikov
4 aastat tagasi

kaldun arvama, et Teile söödetakse ette siin mingi “genereeritud” põhjus, et karmi tõde mitte avalikustada. A la ühel juhil terviserike, rehv lõhkes, autol tuled valesti reguleeritud ja pimestas teist juhti. Kui peaks panustama ise puusalt – keegi peadpidi nutitelefonis …

Pook
4 aastat tagasi

Kus need ekspertiisid huvitav tehakse, et nii kaua aega läheb. Silmal saunas või? Tuleks ikka kiiremini tegutseda.

Eksberd
4 aastat tagasi
Reply to  Pook

Ekspertiisi valmimise tähtaeg on vist pool aastat, kuna seda ei vajata varem. Selleks ajaks on avarii juba ununenud kõigil.