Mikk Lõhmus loodab, et kogukondade ärgas meel kestab ka alanud aastal

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmus Nõva kooliarutelul septembris 2018. Foto: Urmas Lauri
Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmus Nõva kooliarutelul septembris 2018. Foto: Urmas Lauri

Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmus loodab, et alanud aastal kestab valla kogukondade ärgas meel. Isiklikus elus on Lõhmuse esmaseks eesmärgiks lõpetada lastetoa remont.

Mida loodate alanud aastal kindlasti saavutada?

Jätkuvaks väljakutseks on haridus: jätkame hariduse tugiteenuste keskuse arendamist, lisaks eripedagoogidele vajame valda tubli haridustehnoloogi. Kavatseme üle vaadata huvitegevuse korraldamise põhimõtted.

Taebla kool, Kullamaa keskkool, Oru kultuurisaal, Österby sadam, Rõude veevärk, Palivere valgustus – need on suuremate investeeringute märksõnad.

Teed on ja jäävad vist iga-aastaseks murekohaks.

Loodan, et meie kogukondade ärgas meel kestab ka 2020. aastal.

Üle-riigiliselt on oluline, et raudtee teema edasi liiguks. Isiklikus elus on esmaseks eesmärgiks lõpetada lastetoa remont.

Millised „sabad” tulid uude aastasse 2019. aastast, st millele oleksite soovinud mullu joone alla tõmmata, kuid see ei õnnestunud?

„Planeeritud sabad“ on Taebla kool, Oru kultuurisaal ja Maali üürimaja.

Uusaastasoov?

Soovin kõigile märkamist, hoolimist, optimistlikku meelt ning kogukondlikku aktiivsust.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
B.S.
4 aastat tagasi

Lõhmus loodab, et keegi oma peaga ei mõtle, kaasa ei räägi, initsiatiivi ei oma. Mida madalam kui muru, seda parem. Lääne-Nigula vallas piisab, kui “ärgas meel” kuulub vallavanemale. Osavallakogudes, komisjonides, vallavalitsuses – kõikjal on kõik ärksamad inimesed vahetatud pooluinuvate vastu ning seda enamasti läbi kordade ümberkirjutamise, ümber mõtestamise ning veelkord ümber kirjutamise.

to B,S.
4 aastat tagasi
Reply to  B.S.

Miks te Lõhmusele umbusaldust ei avalda- ei usu, et keegi oma peaga ei mõtle, või on volikogulastel mõttelaiskus või ajusurm, nagu Helme väidab parlamendi kohta. Ilmselt on kõigil ülemustel korralik palk, miks siis ikka mõelda…, saab rahulikult niimoodi edasi veereda.

B.S.
4 aastat tagasi
Reply to  to B,S.

Umbusalduse vältimiseks on Lõhmusel volikogu enamus taskus läbi soodsate lepingute, vallavara poolmuidu jagamise jms. skeemide.

enn
4 aastat tagasi
Reply to  B.S.

see muidugi räägib väga palju praeguste volikogu liikmete kohta