Einar Pärnpuu loodab, et kunagi on Läänemaa taas oma endistes piirides

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Einar Pärnpuu. Foto: Urmas Lauri
Einar Pärnpuu. Foto: Urmas Lauri

Põllumees, Reinu-Einari OÜ juhatuse liige ning Lääne-Nigula volikogu majandus- ja planeerimiskomisjoni esimees Einar Pärnpuu loodab, et Põhja-Läänemaa ühineb üheks omavaliutsuseks ning ei loobuta ka kunagise Läänemaa taastamisest. Samuti mõtleb Pärnpuu sellele, kuidas oma põlllumajandustegevus lastele üle anda.

Mida loodate alanud aastal kindlasti saavutada?

Vallas – suured investeeringud (Taebla kool, Oru koolisaal) korrektselt lõpetada; hoolitseda, et ka osavallad saaks investeerida ja kõik omavalitsuse juhifiguurid võiksid hakata ennast harjutama Haapsalu,  Lääne-Nigula ja Vormsi liitumisega ning ei tohiks loobuda taasluua endine Läänemaa.

Reinu–Einari – et oleks tööjõudu saada ja et ilm soosiks meie tegevusi.

Isiklikus elus – minu vanuse juures juba tervis, lapselapsed ja kuidas mõistlikult ja valutult oma ettevõtlustegevus lastele üle anda.

Millised „sabad” tulid uude aastasse 2019. aastast, st millele oleksite soovinud mullu joone alla tõmmata, kuid see ei õnnestunud?

Ikka ettevõtlusvõlad – aasta 2019 oli hea, saime peaaegu 2018. aasta jooksvatest võlgadest lahti.

Uusaastasoov?

Rohkem teineteisemõistmist ja vähem ärapanemist ja seda just eriti suures poliitikas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
miis
4 aastat tagasi

Kahe käega poolt. Läänemaa suudab raha leida ja teed musta katte alla panna, meil Raplamaal aga on suured kruusateed täielikud sopaaugud ja mülkad. Tahetakse hoopis tegema hakata Sipa-Märjamaa kergliiklusteed…et wtf nagu.

nonii
4 aastat tagasi

A mis Pärnpuul sest, tema kapsamaa Kullamaa ja Martna.

Vanamees
4 aastat tagasi

Õige Läänemaa ulatub Velisest-Varblast Vormsini välja.

Meelis Malk
4 aastat tagasi
Reply to  Vanamees

Aga miks mitte mõtelda veel suuremalt ? Läänemaa ulatub ju tegelikult Vana-Pärnu sillast – Ristna poolsaare tippu Hiiumaal ja teistpidi Virtsust Märjamaa taha. Aga Läänemaa tuleb taastada oma 1939 aasta piirides ja õige rutusti, sest muidu võib hakata inimeste mälust miskit ununema. Eks ikka on piire tõstetud ja nihutatud aga seda, et meie isade poolt kätte võideldud ja kinnitatud piire hakatakse vägivaldselt ja kellegi heaolu pärast niimoodi kaardistama nagu seda tehti 2 aastat tagasi – seda poleks küll uskunud. Austust oma kogukonna ja piirkonna vastu ei saa vahetada miski poliitilise hetke emotsiooni vastu. Aga küll aeg annab arutust ! Ilusat… Loe rohkem »

Was
4 aastat tagasi

Kas targematega ei ole rääkida, suur ja kahe p.. ga mees, edu ettevõtmistes. Parim reklaam ennem hävita ja pärast loo ja oledki populaarne. Head ärapanemist!

Vaatad
4 aastat tagasi
Reply to  Was

ja mõtled “Was” kommentaari peale- kirjutan täiega alla