Siim Sukles ootab, et kaoks egoistlik enesetähtsustamine ja ärapanemine

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

EOK peasekretär Siim Sukles. Foto: EOK
EOK peasekretär Siim Sukles. Foto: EOK

Eesti Olümpiakomitee peasekretär Siim Sukles ootab alanud aastalt, et kaoks egoistlik enesetähtsustamine ja tegemata võiks jääda ebamõistlikud kompromissid selle nimel, et saavutada mingit tulemust, mis võib suures plaanis olla vägagi kaheldav.

Mida alanud aastalt ootate?

Tervet mõistust, südamest naeru, siiraid tundeid, natuke väljakutseid ning nende kangelaslikke ületamisi. Et kaoks egoistlik enesetähtsustamine, ärapanemine ning halvad teod ja mõtted.

Ja loomulikult loodan Tokyo suveolümpialt kaks medalit. Loodan, et veel kordi ja kordi tõuseb rahvusvahelistel võistlustel Eesti lipp ja kõlab hümn.

Kodukoha peale mõeldes ootan, et jalgpallihall valmib, Metsa tänav saab korralikud kõnniteed, Viigi kooli hooned tehakse korda, et rehabilitatsioonikeskus saab juurdeehitise, Valge Daam jõuab tagasi muuseumisse, onupoeg Urmas jätkab ametis ja Haapsalu ettevõtjatele ei tule suviste nädalavahetuse külaliste arv järjekordse üllatustena.

Mida kardate, et sel aastal juhtub, mida te nii väga ei oota?

Ega ette ei oska ju midagi konkreetselt karta. Aga me keegi ei sooviks suuri muresid, hädasid ja katastroofe. Ei soovi, et meie lähedastega midagi juhtuks.

Samuti ei soovi, et meie väärtushinnangud langeks veelgi madalamale, et võidutseks tölplus ja ka teatud minnalaskmise meeleolu.

Ei soovi, et mindaks ebamõistlikele kompromissidele, et saavutada mingit tulemust, mis võib suures plaanis olla vägagi kaheldav.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments