Parimad rahvastepalli mängijad käivad Oru koolis ja Haapsalu algkoolis

Parimad rahvastepallimängijad käivad Oru koolis. Kadri Kaljuvere
Parimad rahvastepallimängijad käivad Oru koolis. Kadri Kaljuvere

Läänemaa koolispordi liidu meistrivõistlused rahvastepallis 4.-5. klassidele toimusid Wiedemanni spordihoones. Võistlustel osales viis tüdrukute ja seitse poiste võistkonda.

Tüdrukute arvestuses võitis kindlalt Oru kooli esindus, kes alistas kõik vastased tulemusega 2:0. Teisele ja kolmandale kohale pidasid otsustava mängu Uuemõisa ja Ridala. Võitis Uuemõisa algkool (õp. Kaja Ladva) geimidega 2:1 ja sai hõbemedali. Kolmas Ridala põhikool (õp. Pille Raudsepp).

Oru kooli tüdrukute võistkonna koosseis: Sofia Lusmägi, Emma Sofia Pets, Grete Edasi, Carmen Rae, Ariina Kuldmeri, Eliise Loorens, Kirke Villakov, Kertu Villakov. Õpetaja Renno Silde.

Poiste turniiril oli enamus mänge tasavägised. Võitjaks tuli Haapsalu linna algkooli esindus. Hõbemedali sai võitjale 1:2 kaotanud Oru kooli (õp. Renno Silde) võistkond. Pronksmedali võitis Taebla kooli esindus.

Haapsalu linna algkooli poiste võistkonna koosseis: Kaspar Järvi, Marten Alvin Keldrima, Kerdo Kingissepp, Drevon Küttim, Samuel Saar, Morten Ristmägi, Olle Palu, Sander Rüütle. Õpetaja Ulrika Tülp.

Kaks paremat pääsesid edasi regiooni finaalturniirile, mis toimub tänavu Kuressaares.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Franz_K
4 aastat tagasi

Ei no müts maha, et julgete veel seda põrgulikku, diskrimineerivat, alandavat, ebavõrdset ja “üldse saatanast ja kõige paha kurja juur”-mängu mängida 🙂