Lääne Elu paberleht neljapäeval, 17. oktoobril

Lääne Elu

info@le.ee

Valeväljakutsed hoiavad politseinikke rakkes

Septembri lõpus karistas kohus nädala aja jooksul kahte meest eriteenistustele – päästele, politseile ja kiirabile – valeväljakutsete tegemise eest. Üks neist veedab nüüd kaks nädalat arestikambris, teine peab tegema ühiskondlikult kasulikku tööd.

Anne Mahoni: mina jätaksin lõpueksamid alles

Haridusministeerium tahab kaotada põhikooli lõpueksamid, õpetajad ja koolijuhid seda õigeks ei pea. Loe intervjuud Haapsalu põhikooli direktori Anne Mahoniga.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments