0

Lääne Elu paberleht neljapäeval, 17. oktoobril

Lääne Elu

info@le.ee

Valeväljakutsed hoiavad politseinikke rakkes

Septembri lõpus karistas kohus nädala aja jooksul kahte meest eriteenistustele – päästele, politseile ja kiirabile – valeväljakutsete tegemise eest. Üks neist veedab nüüd kaks nädalat arestikambris, teine peab tegema ühiskondlikult kasulikku tööd.

Anne Mahoni: mina jätaksin lõpueksamid alles

Haridusministeerium tahab kaotada põhikooli lõpueksamid, õpetajad ja koolijuhid seda õigeks ei pea. Loe intervjuud Haapsalu põhikooli direktori Anne Mahoniga.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz