Galerii: Kuuse tänava kergliiklusteel saab juba liigelda

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

OÜ Lääne Teed Haapsalu teemeister Konsdtantid Dutov märkis maha liiklusmärgipostide asukohad. Foto: Urmas Lauri
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 21

Lääne Teede töömehed lõpetavad täna kergliiklustee muldkeha haljastustööd, homme-ülehomme paigaldatakse liiklusmärgid ja joonitakse maha teemärgustus. Foto: Urmas Lauri

Kuuse tänava kergliiklustee uus osa on asfalteeritud ning lähipäevil saab tee lõplikult valmis.

Täna lõpetavad töömehed tee muldkeha haljastustööd. Paar päeva läheb veel, nentisid töömehed. Vaja on veel paigaldada liiklusmärgid ning joonida teemärgistus. Lääne Teede Haapsalu teemeister Konstantin Dutov joonistas maha kohad, kuhu teemärgipostid paigaldada tuleb.

Kui juuli lõpus loodeti, et kergliiklustee saab valmis septembri keskpaigaks, siis praeguseks on ehituse lõpp kolme nädala võrra edasi nihkunud.

Kuuse tänava kergliiklustee uus osa ühendab mullu valminud kergliiklustee Tallinna maanteega külgneva kergliiklusteega. Keerukaks teeb kergliiklusteel liiklemise see, et kahel korral tuleb uut lõiku läbides ületada sõidutee.

Kuuse tänava kergliiklusteed ehitab Lääne Teed ja see läheb linnale maksma ligi 170 000 eurot koos käibemaksuga.

Fotod: Urmas Lauri

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
311
4 aastat tagasi

Kas oleks tunneli projekteerima või mis ?

113
4 aastat tagasi

Sell tee projekteeri on vähe puusse pannud ,miks peab jalakäija 2 korda teed ületama kas tõesti poleks lihtsamalt saanud

Ott
4 aastat tagasi

Tähtaeg on ju üle…