Galerii: Haapsalu vanalinnas sätiti liikluskorraldus talviseks

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 14
Kuigi Rootsituru purskkaev on taas ringtee keskmeks, on paljud autojuhid siiski veel suvise liikluskorralduse tõttu ringil vales suunas sõitmas. Foto: Urmas Lauri

Alates esmaspäevast kehtib Haapsalu vanalinnas taas talvine liikluskorraldus. Seoses sellega muutus Rootsituru purskkaev taas ringtee keskmeks ning ümber selle tuleb liigelda ringtee liikluskorraldusest lähtuvalt.

Kohvikute suveterrassid on eemaldatud ning ühistranspordiliiklus kulgeb taas Ehte ja Karja tänava kaudu.

Liikluskorraldus vanalinnas toob kaasa järgmised muudatused maakonna bussiliinide töös:

1. Karja, Ehte ja Okase muuseumi peatused avatakse.

2. Mihkli tänaval maja nr 3, Suur-Lossi tänaval maja nr 13 ja Lahe tänaval maja nr 11 juures ajutised peatused suletakse.

3. Maakonnaliinide nr 2, 2A (Holmi-Uuemõisa suund), nr 3 (Holmi-Ragn-Sells suund) ja nr 34, 34A (Holmi-Uuemõisa suund) marsruut on Holmi – Sadama – Suur-Lossi – Ehte – Karja – Posti.

Ühistranspordi muudatuste kohta on teave peatustes, riikliku ühistranspordiregistri veebilehel ja MTÜ Põhja-Eesti Ühistranspordikeskuse kodulehel.

Fotod: Urmas Lauri

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
juhuu
4 aastat tagasi

Talumehe omad vähemalt pühivad ka ukseesise prahist puhtaks.

Sadama Armin
4 aastat tagasi

Tegelikult on ju vähemalt 2 nädalat juba terassid läinud. Ainult talumehe oma laiutas. Viisakas oleks ikka septembris korraldus tagasi muuta. Üritused ja Haapsalu suvi juba ammu läbi.

võib
4 aastat tagasi
Reply to  Sadama Armin

Viisakuse alusel terrasse ei paigaldata, ei eemaldata. Selleks on linnaga leping ja kui kuupäev lubas, siis oli neil ka õigus laudu-toole tänaval hoida. Nüüd kõik ok ja liiklus vanaviisi!