Parvlaev Regula asub 20. juunist Virtsu-Kuivastu liinile

BNS

Parvlaev Regula Heltermaa sadamas. Foto: Urmas Lauri
Parvlaev Regula seisab praegu Rohuküla sadamas. Foto: Urmas Lauri

TS Laevad lisas suvekuude suurenenud reisinõudluse rahuldamiseks Virtsu-Kuivastu liini reisigraafikusse alates 20. juunist parvlaeva Regula reisid.

Kolmas laev teeb suveperioodil 20. juunist kuni 29. augustini kokku 513 reisi, teatas TS Laevad. TS Laevade juhatuse liikme ja teenindusjuhi Pille Kauberi sõnul on alates järgmisest nädalast oodata hüppelist reisijate kasvu.

“Suvekuudel ehk perioodil juuni-august reisib umbes 40 protsenti kogu TS Laevade aastasest reisijate mahust. Kõige aktiivsem suvekuu reisimiseks on juuli, mil külastatakse Eesti suursaari üle kolme korra rohkem kui talvekuudel. Üks aktiivsemaid tähtpäevi on kindlasti jaanipäev. Hetkel on jaanipäeva nädalavahetuseks veel võimalik e-pileteid praamid.ee lehelt ette osta ning vältida sellega järjekorras seismist,” rääkis Kauber.

Parvlaev Regula reisidele on võimalik osta üldjärjekorra e-pileteid. Üldjärjekorra e-pileti erinevus e-piletiga, mis on ostetud kindlale reisile on see, et üldjärjekorra e-pilet ei ole seotud ühegi konkreetse reisiga.

Üldjärjekorra e-piletit saab osta veebilehe praamid.ee kaudu samal päeval, pilet hakkab kohe kehtima ning kehtib pileti ostmise päeval ja kahel sellele järgneval päeval ehk 48 tundi. Samuti on võimalik üldjärjekorra e-piletit muuta. Soetatud üldjärjekorra e-piletiga reisides ei ole vaja piletikassade järjekorras ootama jääda, sadamaalale jõudes saab läbida e-pileti värava. Sadama kogumisalal suunatakse sõiduk üldjärjekorda.

TS Laevad OÜ teenindab parvlaevaliiklust mandri ja Saaremaa/Muhu ning Hiiumaa vahel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Loomik
4 aastat tagasi

Ja mida läänlastel sellega enam pistmist..?

tubane
4 aastat tagasi
Reply to  Loomik

Maakonna piirid ei muuda liikumisvajadusi. Kas varem ikka oli Läänemaalt vaja välja pääseda ja enam mitte? Ega ei peagi, saab ka kodus istuda.