Lihula gümnaasium osales saalijalgpalli finaalturniiris

Lihula gümnaasiumi jalgpalli võistkond. Erakogu
Lihula gümnaasiumi jalgpalli võistkond. Erakogu

Nädalavahetusel selgitati Viljandis välja Eesti koolispordi liidu finaalturniiris parimad saalijalgpalli mängijad.

Finaalturniirile oli lubatud üle Eesti 12 kooli ja meistriliiga on turniir, kus koolide võistkonnas tohivad kaasa teha Eesti noorte meistrivõistlustel mängivad jalgpallurid. Osalemisõiguse said vaid oma maakonnas esikoha võitnud ja üks Tallinna kool. Valiksõel finaalturniirile on alati olnud väga tihe.

Lihula gümnaasium on sellel sajandil finaalturniirile erinevate vanusegruppidega jõudnud juba 35 korda. See on üks parimaid näitajaid koolide hulgas. Kui enne on edu saavutatud Läänemaa turniiridel, siis nüüd pääseti finaalvõistlusele oma uue kodumaakonna, Pärnumaa koolide saalijalgpalli meistrivõistluste võidu eest.

Finaalturniiril olid võistkonnad paigutatud kolme neljasesse alagruppi. Tee medalimängudele viis ainult üks, alagrupi võitmine. Väga keeruline ülesanne ei olnudki Lihula poistele nii kaugel. Pärast kaotust Rõuge põhikoolile ja 3-2 võitu Ilmatsalu põhikooli üle ootas ees otsustav mäng Narva Soldino gümnaasiumiga. Lihula läks kiirelt Virgo Valliku löögist juhtima. Võrdset mängu jätkus kaua, kuid siiski pani Narva oma paremuse maksma ja võit kuulus neile. Lihula gümnaasiumi poistel tuli aga halvimal moel, kehvema väravatevahe tõttu alagruppi seisma jääda. Nii Lihula, Rõuge, kui Ilmatsalu kogusid võrdselt punkte, alagrupist sai Narva kõrval edasi aga Rõuge.

Lihula gümnaasiumi eest mängisid Virgo Vallik, Markus Sõber, Siim Urb, Randy Põld, Marten Põld, Herman Reinmaa, Mihkel Sibul, Robico Villers, treener Jaanus Getreu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments