Saaremaa ralli toob tänasest Virtsu-Kuivastu liinile lisareisid

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Regula. Foto: TS Laevad

Regula. Foto: TS Laevad
Seoses Saaremaal eeikevak nädalavahetusel peetava ralliga lisab TS Laevad kokkuleppel maanteeametiga Virtsu-Kuivastu liinile 22 täiendavat reisi ning toob parvlaevade Tõll ja Piret kõrval liinile ka parvlaeva Regula.

TS Laevad juhatuse esimehe Jaak Kaabeli sõnul on oodata Saaremaale reisimise vastu suurt huvi. “Saaremaa ralli kuulub kindlasti nende ürituste hulka, mis toob saarele tavapärasest rohkem külastajaid. Oleme koostöös maanteeametiga tihendanud parvlaevade sõidugraafikut ning lisanud liinile ka kolmanda laeva. Soovime tagada sujuva ülesõidu nii rallil osalejatele, rallihuvilistele kui tavapäraselt Saaremaale sõitjatele.“

Reedel ja pühapäeval on mõlemale päevale lisatud 11 täiendavat reisi. Täiendavad reisid teeb parvlaev Regula ning need on lisatud praamid.ee piletimüügisüsteemi.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments