Toivo Tominga sulest ilmus kuue aastaga kuus Vormsi teemalist raamatut

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Toivo Tomingas. Foto: Urmas Lauri

Toivo Tomingas. Foto: Urmas Lauri

Läinud nädalal sai Vormsist pärit Toivo Tomingas trükikojast kätte raamatu “Vormsi veri” viienda osa. “Sündis ootamatult tüsedana, 350 lehekülge on siin kaante vahel,” nentis Tomingas. “Ja mõtlen, et selle raamatuga ma selle seeria ka lõpetan.”

Oma Vormsi raamatuid on Tomingas kirjutanud kuus aastat. Aasta ja raamat. Viis neist kuulub “Vormsi vere” sarja, neile lisandub aastavahetusel ilmunud “See maa on Aiboland”.

Värskeima “Vormsi vere” kohta ütles Tomingas, et nii nagu tänavu kõik asjad, on ka see raamat pühendatud EV100 tähistamisele. “MTÜ Vormsi Veri kingitus kodumaa juubeliks,” tsiteeris autor raamatu tiitellehele kirjutatut.

“Kui ma selle seeria alustasin, siis mõtlesin, et korjaks üles meie kaasaegsete loovisikute toodangut, et näidata: me oleme ka elus ja kanname seda Vormsi asja edasi,” ütles Tomingas.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments