Hindastes läksid heinapallid põlema

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Heinaküün ise põles maha pühapäeval. Foto Urmas Lauri

Eile pidid päästjad mitu korda kustutama Põhja-Läänemaal Variku lähedal Hindaste külas heinapalle. Lääne päästekeskuse pressiesindaja Maris Mooritsa sõnul oli tegemist järelkustutusega pühapäeval maha põlenud heinaküüni kohas. Heinaküün põles pühapäeval maani maha, aga paarsada heinapalli jäi sinna alles. „Nüüd tõmbasid päästjad heinapallid laiali, et need enam põlema ei hakkaks,“ ütles pressiesindaja.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments