Lääne Elu paberleht neljapäeval, 19. märtsil

Lääne Elu

info@le.ee

Linnamajanduse juht pidi lahkuma, sest varjas dokumente

Haapsalu Linnamajanduse ASi nüüd juba endine juhataja Urmas Koppe kaotas oma töö usalduse kaotuse tõttu.

Haapsalu Linnamajanduse nõukogu liige Lauri Väli kinnitas Lääne Elule, et kohaliku poliitikaga pole Koppe vabastamisel ettevõtte juhi kohalt mingit seost. „Põhjus ei olnud kindlasti poliitiline. Minu jaoks läks punane joon sealt, kui ta hakkas nõukogu eest dokumente varjama,” ütles Väli.

Läänemaad on tabanud kuritegude laine

Kui seni on Läänemaal kuritegevus aastast aastasse langenud, siis nüüd on politseinikel käed-jalad tööd täis – möödunud aasta lõpus ja selle aasta alguses on kuritegevus maakonnas tõusuteele pööranud.

Kolme selle aasta esimese kuuga on politseil kuritegusid 41 juhtumi võrra rohkem uurida kui mullu samal ajal. Kui tänavu on aasta algusest politseil uurida 103 kuritegu, siis mullu sama ajaga oli neid 62.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Anders
Anders

Milliseid domente varjati…
Ei 13.milliseid ja enamus toodi OTSe Suklesele?

Kohustuslik nimi
Kohustuslik nimi

Kas tõesti? Valimiskomisjon teeb otsuse kuu aja jooksul? Esimese otsuse said valmis paari tunniga pärast avalduse saabumist. Kas teil tõesti pole seal vallas kedagi kes veidigi juriidikat jagab? Igale mõistlikule inimeselegi oli selge, et tegu on segase küsimusega mis vajab analüüsi…

Ants
Ants

otsad libisevad käest või

Kohustuslik nimi
Kohustuslik nimi

Siin oled siis Ants? kui argumente pole tuleb vingerdada 😀 hale oled

wpDiscuz