0

Muusikalained vallutasid Läänemaa ühisgümnaasiumi

Lääne Elu

info@le.ee

Mingi Muusika Üritus. Foto: Markus Sein

Mingi Muusika Üritus. Foto: Markus Sein

26. märtsil toimus Läänemaa Ühisgümnaasiumis Mingi Muusika Üritus, mis kannab sellist nime just oma olemuse tõttu – lavale võivad astuda kõik, kellel laulupisik sees ja kedagi ei hinnata. Mingi Muusika Ürituse võlu seisneb selles, et esinejatel on võimalus laulda nii omaloomingut kui ka lemmikartistide laule, mille tulemusena on tegu väga särtsaka ja omanäolise ettevõtmisega.

Sellel korral tähistas MMÜ oma neljandat sünnipäeva, mis ei jäänud märkamata ka ürituse õhtujuhtidel. Õhtujuhid, Gert Käsk ja vilistlane Andree Prees, katsid saali ees usinalt vastavas stiilis sünnipäevalaua, kus ilutsesid kaunis kaktusepott, hapukurgipurk, maisihelbed ja ka piim. Õhtujuhtide vahepalad olid nii maitsekalt humoorikad ja tabavad, et moodustasid omaette show.

Lavalaudu vallutasid erinevad esinejad: klassikollektiividena esinesid 11.LR ja 12.H ja terve hulk soliste ning erinevaid gruppe. Neid saatis ürituse jaoks kokku pandud bänd – klaveril Karin Lükk-Raudsepp, basskitarril Karel Rahu, trummidel Kristjan Lepik ja kitarril Kristo Kuuse. Kuid bändi olemasolu kohalikke muusikategijaid ei takistanud. Kooliõpilased mängisid ka ise kitarri ning esines ka LÜGi vastne poistebänd. Kokku oli üle kahekümne esinemisnumbri, rokkmuusikast võõrkeelsete hittlugudeni. Üritusele pani meeleoluka punkti õpetajate ühisnumber – ümbertöötlus Propelleri loost ,,Helinälg”, kus põhiosa oli kanda kooli direktoril Ain Irol. Mingi Muusika Üritusel valitsev meeleolu oli väga vaba ning hubane: lava ees sai show´d nautida kott-toolidel lesides ja kõigile esinejatele pakuti preemiaks muffineid.

Kahetunnine kontsertprogramm lõppes ülevas meeleolus ja kindla veendumusega, et see traditsioon peab LÜGis säilima!

Hanna-Liina Salumets, Läänemaa ühisgümnaasiumi õpilasesinduse juht ehk monarh

Fotod: Markus Sein

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz