Rosimannusega seotud firma sihib Saaremaa Valssi

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Meie Maa 15. märts 2018. Repro: Urmas Lauri
Meie Maa 15. märts 2018. Repro: Urmas Lauri

Üle Eesti erahooldekodude teenuse pakkumiseks asutatud Rain Rosimannuse osalusega Südamekodud OÜ soovib üle võtta hooldekodu Saaremaa Valss opereerimise, kirjutas Saaremaa päevaleht Meie Maa.

Saaremaas abivallavanem Kairit Lindmäe kohtus reedel Südamekodud OÜ esindajatega. Valla väitel käs reedesel kohtumisel konkreetselt jutt Saaremaa Valsi hooldekodust, mida haldab valla sihtasutus Lääne-Saare Hoolekanne.

Südamekodud OÜ juhatuse liige Martin Kukk kinnitas, et Südamekodud on huvitatud Saaremaa Valsi opereerimisest, kuid läbirääkimisi sel teemal praegu vallaga ei käi. “Pigem on see valla taga, kas nad üldse tahavad läbirääkimisi pidada või mitte,” ütles Kukk.

Lääne-Saare vald ostis Saaremaa Valsi hotellikorpuse oktoobris 2015 ASilt Kuressaare Sanatoorium 950 000 euroga ning lasi selle ümber teha eakate hooldekoduks.

Praegu on Südamekodudel kaks hooldekodu: üks Türi vallas Käru alevikus, teine Setomaa vallas Värskas. Pinda on sondeeritud ka näiteks Raplamaal Järvakandis ja Haljala vallas Essu külas.

Jaanuaris soostus Lääneranna volikogu OÜ Südamekodud esindajatega Lihula hoolekandekeskuse müügi suhtes läbi rääkima, sest vallal pole raha keskust laiendada. Lääneranna vallale lubatakse miljoniinvesteeringut.

Vt ka: “Rosimannusel on Lihula hooldekodu haardeulatuses

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments