Lääne Elu paberleht laupäeval, 20. jaanuaril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Urmas Sukles toetab Keskerakonna valimiskampaaniat

Haapsalu linnapea Urmas Sukles toetab Keskerakonna aseesimehe Jaanus Karilaiu kandideerimist riigikokku. „Ma teen kindlasti koostööd Keskerakonnaga, sest see on peaministri partei ja oleme Haapsalus koalitsioonis. Kindlasti toetan ma Jaanus Karilaidu, et ta saaks riigikokku. Karilaid on riigikogus olnud väga hea Haapsalu ja Läänemaa saadik,” ütles Sukles.

Taeblas tuleb Eesti juubeliks fotonäitus ja teemakohane näidend

Eesti riigi 100. sünnipäevaks avatakse Taeblas fotonäitus ja esietendub teemakohane näidend, mille esimene proov peeti kolmapäeval. Taebla Eesti juubelietenduse autorite vanusevahe on 61 aastat – Asta Kõlametsa faktid ja teadmised Taeblast kirjutas näidendiks kokku Riina Kopti.

Reelika Kaasik: koerte treenimine on minu kutsumus

Liikumispuudega inimeste jaoks abikoeri treeniv Reelika Kaasik loodab, et sotsiaalministeerium leiab kiiresti vastuse küsimusele, kuidas korraldada Eestis abi- ja juhtkoerte treenimise rahastamist.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments