Läänemaa ühisgümnaasiumi direktoriks pürib viis inimest

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Läänemaa ühisgümnaasium avati 2013. aasta septembris. Arvo Tarmula foto

Läänemaa ühisgümnaasiumi direktori konkursile laekus viis avaldust. Konkurss lõppes sel teisipäeval.

„Vestlusvoorud toimuvad eeldatavasti jaanuari teisel nädalal,” ütles haridusministeeriumi kommunikatsiooniosakonna asejuhataja Tarmu Kurm. Kandidaatide nimesid ministeerium ei avalikusta.

Üks viiest direktorikandidaadist on kunagine Haapsalu gümnaasiumi matemaatikaõpetaja ja haridusametnik Ain Iro. Praegu töötab Iro matemaatikaõpetajana Viljandi gümnaasiumis. Iro on Lääne Elule öelnud, et kandideerib ühisgümnaasiumi direktoriks.

Uus direktor peab tööle asuma tuleva aasta 1. veebruarist. Senine direktor Leidi Schmidt jääb pensionile.

Uue direktori valib komisjon koosseisus Raivo Trummal, Ruth Opmann, Kalle Küttis ja Margot Saluse (haridusministeeriumi esindajad) ning Liina Põld (Haapsalu linna ja kooli hoolekogu esindaja), Hanna-Liina Salumets (õpilaste esindaja) ja Karmo Kurvits (riigigümnaasiumide direktorite esindaja).

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kandidaat
6 aastat tagasi

Kuidas nii, Lääne Elu? “Kandidaatide nimesid ministeerium ei avalikusta. Üks viiest direktorikandidaadist on kunagine Haapsalu gümnaasiumi matemaatikaõpetaja ja haridusametnik Ain Iro.” Millest selline lohakus Teie uudistes?

kohalikke on ka või?
6 aastat tagasi
Reply to  Kandidaat

Toogu see ühe nime avaldamine kahju või kasu, aga ebavõrdne kohtlemine on see igal juhul.