Läänemaa Jalgpalliklubi sisehooaeg sai avapaugu Pärnu-Jaagupis

Läänemaa JK U8 võistkond saavutas Parnu Jaagupi Cupil 2. koha. Foto: erakogu

Läänemaa JK U8 võistkond saavutas Parnu Jaagupi Cupil 2. koha. Foto: erakogu

Eelmisel nädalal algas Läänemaa Jalgpalliklubi noorematel mängijatel ametlikult sisehooaeg ja oma treeningutega koliti kunstmuruväljakult Wiedemanni spordihoone saali. Pühapäeval, 5. novembril osaleti U8 vanuseklassis hooaja esimesel saaliturniiril Pärnu-Jaagupi Cup 2017.

Tegemist on juba viiendat aastat toimuva, Pärnumaa Jalgpallikeskuse eestvedaja ja Pärnu JK Vaprus esindusmeeskonna treeneri, Marko Lelovi poolt korraldatava turniiriga. Läänemaa JK kasvandikud on turniirist osa võtnud mitu aastat järjest. Kui varasemalt löögi kaasa peamiselt 2006.-2007. aastal sündinud lastega, siis sel aastal osaletakse koguni viies vanuses – 2010, 2009, 2008, 2007, 2006.

U8 vanusegrupis oldi saaliturniiril väljas esimest korda. Kolm last said oma elu esimese saaliturniiri kogemuse.

Esimeseks mängupartneriks sai JK Viljandi Tulevik I, kellega jäädi 2:2 viiki. Teises alagrupi mängus oli vastaseks Pärnu JK Vaprus sinine ja neid suudeti 5:0 võita. Alagrupi viimane mäng viis Läänemaa poisid kokku JK Poseisoni II tiimiga, keda võideti 8:0. Turniiritabelis seega 7 punkti ja 15 väravat, mis andis alagrupis esimese positsiooni.

Järgmine mäng viis kokku B-alagrupi teiseks tulnud võistkonnaga, kelleks sattus olema JK Viljandi Tulevik II. Mäng oli pingeline ja pealtvaatajatele aktiivset kaasaelamist pakkuv. Mäng lõppes tulemusega 3:1 Läänemaa JK kasuks. Nii olid tublid tavakoolis 1.klassis õppivad poisid endale finaalikoha kindlustanud. Finaalis satuti vastamisi taaskord turniiri esimese mängu partneri, JK Viljandi Tulevik I-ga. Kuigi enne mängu sai treeneri poolt lastele südamele pandud, et olenemata tulemusest, on korralikult pingutatud, palju väravaid löödud ja saab endaga rahul olla, oli pinge õhus. 18-minutilises finaalheitluses jäid seekord 2:1 peale Viljandi lapsed. Läänemaa JK U8 võistkond tuli uhkele hõbedale.

Võistkonda esindasid Kenerth Paes, Andri Rüü, Laur Urbas, Alexander Eberle, Aaron Martin, Aleksander Martin.

Sel pühapäeval võtavad eakaaslastest, Pärnu-Jaagupi spordikeskuse pallipaltsil, mõõtu Läänemaa JK U9 vanuseklassi noored jalgpallurid.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments