Haapsalu politseijaoskonnas on ID-kaardi uuendamise järjekord viis minutit

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Pühapäev on teeninduspuntkis rahulik. Foto Arvo Tarmula

Veidi pärast keskpäeval oli Haapsalu politseijaoskonnas ID-kaardi sertifikaatide uuendamist ootamas kaks inimest, kolme inimest juba teenindati.

“Viis minutit olen oodanud, just tulime,” ütles järjekorras oodanud Külli Paas. Tema sõnul ei ole tal ID-kaardi sertifikaatide uuendamisega küll tulist häda, aga otsustas selle mure kaelast ära saada. “Pühapäev sai ära kasutatud, nädala seest töö juurest on raskem ära käia,” ütles ta.

Haapsalu politseijaoskonna piirkonnavanem Indrek Tohter ütles, et inimesed on käinud nii eile kui ka täna, aga enamasti on järjekorrad peaaegu olematud. “Eile hommikul (üle-eestilise) riistvararikke ajal oli väike tõrge, aga pärast on kõik ilusti läinud,” ütles ta.

“Päris tühi saal ei ole, aga üldiselt on pilt samasugune nagu praegu,” lisas ta.

Kuna klienditeenindajad on tööl ja järjekordi ei ole, siis on sertifikaate saanud uuendada kõik soovijad, mitte ainult need, kel seda pakiliselt vaja on.

Täna saab Haapsalu politseijaoskonnas uuendata ID-kaardi sertifikaate kella kolmeni.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Elmo
6 aastat tagasi

uuendata?

Pel Men
6 aastat tagasi

Ja kuhu kadus harjasmatt ?

teine variant
6 aastat tagasi

Kellel 5 kellel 50 min