0

Ahjukütmised tõid päästjaile väljakutsed

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

24. septembril kell 16.56 sai häirekeskus teate tulekahjust Haapsalus Rüütli tänaval. Teataja sõnul oli kahekorruseline puitmaja suitsu täis. Päästjad selgitasid sündmuskohal välja, et tulekahju ei olnud – majas köeti ahju ning see hakkas vaikse ilma tõttu sisse ajama.

24. septembril kell 16.24 sai häirekeskus teate tulekahjust Lihula vallas Alakülas. Päästjad selgitasid sündmuskohal välja, et elumaja korstnas oli tahmapõleng. Päästjad kontrollisid küttekeha üle, edasist ohtu ei tuvastatud.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz