7

Urmas Sukles: Merle Mäesalu või Helen Rammu. Kes valetab?

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Foto: Arvo Tarmula

Lääne maavalitsuse osakonnajuhataja Merle Mäesalu ja omavalitsusjuht, Ridala vallavanem Helen Rammu süüdistavad teineteist valetamises. Linnapeana tahan saada selgust, kes siis tegelikult valetab. Meile kõigile on tähtis, et Haapsalu poliitikud oleksid ausad ja ilma plekkideta kuuerevääril.

Altmõisa valimisdebati videos on näha, et katuseraha tuleb jutuks kohe debati alguses ning seda teemat ei tõsta üles Helen Rammu ega mõni teine Keskerakonna kandidaat. Seega langeb ära riigikogu liikme Andres Ammase pakutud võimalus Facebookis, et tegemist on Keskerakonna poolt skandaali algatamisega.

Mäesalu vastulauses Rammule on huvitav lause (Lääne Elu 14. september 2017): „Kui klatšihimulised külanaised tahavad midagi uskuda, ei takista seda miski.”

Kas Mäesalu tugineb ka klatšihimuliste külanaiste väidetele, kui ta heidab kahtlusevarju kõigile oma Haapsalu linnavolikogu kolleegidele, esitades linnavalitsusele teabenõude, milles soovib teada, kas linnavolikogu liikmed on tavapärasest rohkem seotud või sõltuvad linnavalitsuse otsustest. Kes ja kus on midagi seesugust väitnud? Eesti rahval on vanasõna: teise silmas näeb pindu, aga palki oma silmas ei näe.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Koerte värvimise töökoda
Koerte värvimise töökoda

Läks nii kuis arvatud. Ämber s.tta ventilaatorisse, kōik said pihta ja siis saabus keegi valges..

kope
kope

üks poliitprostituut üritab teisele poliitprostituudile tõestada et pakub paremat poliitprostitutsiooni teenust kui teine

Imelik
Imelik

Et linnapea arutleb vastuse koostamise asemel hoopis küsija aususe üle?
No-noh!
Palgi ja pinnuga on lood sedasi, et erakond võib “katuseraha” jagada omal paremal äranägemisel, aga linnapea ei või mitte lepinguid sõlmida üle volikogu “pea” linnakodanikke ebavõrdselt koheldes.
Seega tundub see pigem katsena pindu palgiks paisutada ja vastupidi.
Selles edu ei soovi, küll aga volikogu liikme arupärimisele vastuse koostamisel.

nipsti
nipsti

Helen Rammu linnapeaks,mitte Sukles,Vikman ega Mäesalu.

nipsti
nipsti

Paistab,et terve kommentaarium on nüüd linnapea päralt.(?)
Mindki huvitas antud küsimus…..Miks siiski linnapea kohta ei saa tagasihoidlikum,kuid intriigivaba ja omakasupüüdmatu isik– juba see iseenesest oleks edasiminek –,vaid ikka nendest keegi,kes trügivad?

Urmas Sukles
Urmas Sukles
Tore, et LE mu arvamuse avaldas, kahjuks küll väga nuditud kujul. Seepärast lisan puuduoleva: -Helen Rammu on nii Facebookis kui ka ajalehesselgitanud seda eelmisel aastal toimunud kohtumist Merle Mäesaluga ning mulle tunduvad tema sõnad tõesedolevat. Teisiti on aga Merle Mäesaluga. Ajalehtedes jadebati videos on nii mõndagi huvitavat, mis annavad alustarvata,et hoopiski Merle Mäesalu ei räägi tõtt . Videos on näha , et katuserahad tulevad jutuks kohedebati alguses ning seda teemat ei tõsta üles Helen Rammu ega mõni teine Keskerakonna kandidaat. Seegalangeb ära Andres Ammase poolt Facebookis pakutudvõimalus, et tegemist on Keskerakonna poolse skandaalialgatamisega. On näha, et Helen Rammu küsimuseesitamise ajendiks… Loe rohkem »
noh
noh

käimas mäesalu jaht, saab ikka kegelt pihta seekord, pole hullu veel

wpDiscuz