0

Piletimüük Vormsi liinilaevale kolis Rohuküla piletikassasse

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Vormsi parvlaev Ormsö 011

Ormsö. Foto: Urmas Lauri

Esmaspäevast toimub piletite müük Vormsi liini teenindavale reisiparvlaevale Ormsö Rohuküla sadamas laeva väljumiskoha juures asuvast piletikassast.

Liiklust korraldav Kihnu Veeteed juhib tähelepanu asjaolule, et Sviby sadamas piletimüüki ei toimu ning Rohukülast on võimalik osta vaid edasi-tagasi pileteid. Ühe suuna pileteid on võimalik osta Kihnu Veeteede veebilehelt.

Ormsö mahutab ligi 30 sõiduautot ja 200 reisijat. Laeva pikkus on 45, laius 12 ja süvis 2,7 meetrit. Laeva töökiirus täislastis on 12 sõlme ning peamasinate võimsus 2 x 1000 kilovatti. Laev peab olema suuteline liikuma 45 cm paksuses silejääs kiirusega kaks sõlme.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz