Detailplaneeringu vastuvõtmine ja avalikustamine

Merilin

merilin.sellik@le.ee

Haapsalu linnavalitsus võttis 3. mai 2017 istungil korraldusega nr 252 vastu F. J. Wiedemanni 5 // 7, 11 kruntide detailplaneeringu.
Detailplaneeringuga on kavandatud F. J. Wiedemanni tn 5 // 7 ja 11 kinnistute jagamine. Linnale kuuluv F. J. Wiedemanni tn 11 kinnistu jagatakse ühiskondlike hoonete maa krundiks, kus asub lasteraamatukogu hoone, transpordimaa krundiks, mis võimaldab juurdepääsud ümbritsevatele kruntidele, ja elamukrundiks. Elamukrundile on määratud ehitusõigus ja arhitektuursed ehitustingimused amortiseerunud kuuride asemele uue üksikelamu püstitamiseks. Hoonestatud F. J. Wiedemanni tn 5 // 7 kinnistu jagatakse kaheks elamukrundiks, nii et kummalegi krundile jääb elamu ja abihoone. 
U 4000 m2 suurune planeeringuala asub muinsuskaitsealal. On koostatud detailplaneeringu muinsuskaitse eritingimused. 
Planeering teeb ettepaneku muuta Haapsalu üldplaneeringut ja kavandada osa linnale kuuluvast ühiskondlike hoonete maast transpordimaaks, et võimaldada naaberkruntidele vajalikud sissesõidud. 
Detailplaneering avalikustatakse ajavahemikul 20. maist 18. juunini 2017. Planeeringuga saab tutvuda Haapsalu linnavalitsuse fuajees esmaspäevast neljapäevani kl 8–17, reedeti kl 8–16.30 ning Haapsalu linna kodulehel (www.haapsalu.ee).

Haapsalu linnavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments