Lihula jalgpalliklubi sai liigas teise võidu

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Jalgpalli Eesti meistrivõistluste III liigas on Lihula võitnud kaks esimest mängu, mõlemad võõrsil. Oma väravasse ei ole lastud ühtegi palli.

Esimese vooru mängus Pakri SK Alexela vastu läks Lihula 38 ja 39 minutil Madis Sibula ja Sander Kruusi väravatest 2:0 juhtima ja edu käest ei andnudki. Eriti tuleb kiita Lihula väravavahti Egert Kallastet, kes tõrjus vastaste penalti. 

Teises voorus oli Lihula vastaseks FC Lelle. Initsiatiiv oli terve mängu Lihula käes ja teisel poolajal löödigi värav. Lõuna-Läänemaa JK-st laenul olev 16-aastase Reno Marki tabamus oli ühtlasi võiduvärav.

Mängiv treener Argo Mõtt oli rahul. „Kogu meeskond mängis hästi. Taas võistkondlikult hea esitus. Olime vastastest paremad,” ütles ta.

Kiidusõnad saatis ta noortele. "Meil on võistkonnas mitmed noored Lõuna-Läänemaa JK-st. Sellel aastal tulid veel Reno Mark ja Kristjan Kadakas. Toetame neid, kuid nad saavad väga hästi hakkama ja on tublid," ütles ta.

 Nii kolmanda vooru mängu FC Zenit Tallinna kui ka neljanda vooru kohtumise Rummu Dünamoga peavad Lihula JK jalgpallurid pidama samuti võõrsil. Alles viiendaks vooruks 30. aprilliks on lootust pidada hooaja esimene kodumäng Lihula gümnaasiumi staadionil. Muidugi peab lootma, et kevad kiiresti muruväljaku mängukõlbuliseks laseb hooldada.

Lihula tõusis kahe võiduga III liiga läänetsooni kolmandaks.

Kaheksandat aastat Eesti meistrivõistlustel mängiva Lihula JK hooaja start on olnud edukas. "Meie naudime jalgpalli. Ei sea eesmärgiks, et peame jõudma näiteks teise liigasse. Tuleb kuidas tuleb. Oleme rahul, kui anname endast parima ja õnnestume,” ütles Argo Mõtt.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments