Lihula kohvikutepäev tuleb taas

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Lihula kohvikutepäev

Mullu osutus kohvikutepäev erakordselt menukaks. Arhiiv

Lihula valla kohvikutepäeval 29. juulil avab uksed 20 ühepäevakohvikut. Seda on seitsme võrra rohkem kui mullu.

Kohvikutepäev on traditsiooniliselt juuli viimane laupäev. Mullu tegutses sel päeval 13 kohvikut. Kohvikutepäeva koordinaatori Kristina Kuke sõnul on päris uusi osalejaid tänavu kümmekond.  Mullusest erinevalt on kohvikud kauem lahti. Esimesed neist avavad uksed hommikul kella üheksa-kümne ajal ja viimased töötavad kuue-seitsmeni õhtul. Lihula linnas saab käia 13 kohvikus, seitse kohvikut on avatud külades.

„Mullust bussiringi tänavu ei tule, kuid meil on ideid, kuidas korraldada liikumist kohvikute vahel,” ütles Kukk.

Mullu osutus valla kohvikutepäev erakordselt menukaks. Populaarsemais kohvikutes käis kuni 450 inimest, igas kohvikus vähemalt 200.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments