14

Lääne Elu paberleht teisipäeval, 21. veebruaril 2017

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

lel2102001_uus

Sukles ja Karilaid panid endale hea hinde

Reformi- ja Keskerakonna võimuliidu juhid, linnapea Urmas Sukles ja riigikogu liige Jaanus Karilaid arvavad, et on neljal viimasel aastal linnavalitsemisega hästi toimetulnud. Lääne Elu avaldab ülevaate koalitsioonileppe täitmisest.

Vald jättis turbafirma uue kaeveloata

Lääne-Nigula vallavolikogu ei toetanud Niibi turbatootmisala laiendamist ja soovib uue hüdrogeoloogilise uuringu tegemist. OÜ Kekkilä Eesti taotleb keskkonnaametilt luba Lääne-Nigula vallas 200 ha suurusele Niibi 2 turbatootmisalale.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
METSAWEND...
METSAWEND...

Isegi sellised oma ala asjatundjad nagu Kübe ja Pook

Toivo
Toivo

Nii hea on näha,et Haapsalu kõige targemad,pädevamad,asjalikumad ja teadjamad inimesed elavad LE kommentaariumis. ????

mõtleks väheke
mõtleks väheke
miks need ohkijad saavad vähe palka! Äkki on viga endas, et pole midagi tulusamat ette võtnud. Võibolla tänaks tööandjaid, tänu kellele see palgake taskusse sigineb, Aga kui ollakse nii tark ja tegus, et teisi kritiseerida, siis oleks vast tulusam ise millegagi suuremaga tegeleda ja töökohti tekitada linnas, ning maksta suurt palka? Eesti rahval on ütlemine, kanast kes teab, et lõunasse lennata ei jaksa (puuduvad anded ja võimalused), vaatab pea viltu taevasse kui teised linnud lendavad. Tema suudab lennata ainult laudalakka, Kaagutada aga jõuab küll. Igal linnul on omad võimed ja vastavalt sellele ka ruum, kus toimetada, Ja nii lihtne see… Loe rohkem »
tollele mõtlejale
tollele mõtlejale

Just sinule soovitaks küll veidi mõelda, enne kui neid kulunud fraase korrutama hakkad. Need ju poliitikute suust välja rebitud sõnad.

Umbluu?
Umbluu?

Elu on selleks liiga lühike,
et koguaeg nutta.
Kas ei saaks talgute korras
midagi ette vötta?
Ajaks need hobused ja muud
pudulojused välja.
Ühed tooks kruusa
ja teised asfalti…
Paar päeva tööd ja muudetud saakski
teede,tänavate olukorda,
meie kalli linna üldpilti.

Vetevana
Vetevana

Heaküll Sukles Sukleseks, kellel on omaosa Haapsalu linna turismikaardil hoidmises ja turismiga kaasneva ettevõtluse arendamisel Haapsalu linnas ja eelkõige Haapsalu linnas, mis mujal maakonna toimub või areneb pole tema mure. Mis on härra riigikogu liikme Karilaiu osa Haapsalu linnas arendamise kohalt, siis umbes sama kui hr Tiit Moori toimetamised linnavolikogus, et kust poolt tuul selline mehe meel st tuulelipu sarnased tegelased.

to Toivo & to Mari
to Toivo & to Mari

Peaksid ikka märkama kui toiduabi kaubik Haapsalus ringi kihutab.

Eesti+Vabaks
Eesti+Vabaks

Jääb ainult küsida, millal me sedasi viie aastaga viie rikkama sekka jöuame? Eks need 50 viiesaja euro teenijat tahaks ka teada…

Invaliid
Invaliid

Haapsalu teed tänavad on auklikud küll.
Ja need serverikeskused ja superspaad ja kiirraudtee…

Mari
Mari

Ohkija,mis sajandis sa elad?Pole
nagu näinud linna tänavatel hobuseid ja muid pudulojuseid,kes
end Haapsalu tänavatel löhuvad.
Täiesti söidetavad-käidavad teed.
5+ Suklese-Karilaiu tiimile,oleks
aga selliseid vöimekaid meeskondi
rohkem,oleks meie köigi elu palju
parem.Ka sul,ohkija.Tee vähemalt
üks heategu päevas,kasvöi oma pere,
tuttavate ringis ja näed,polegi
tahtmist enam ohkida.Ole tubli,sa
saad sellega hakkama.

Sukles ja Karilaid panid endale hea hinde
Sukles ja Karilaid panid endale hea hinde

Rahvas nii ei arva paraku….

Rahvas
Rahvas

arvab ikka, paraku…

Eesti+Vabaks
Eesti+Vabaks

keegi võibolla ongi “aasta turismiarendaja” tegudega rahul, rahul ei ole autod, hobused ja muud pudulojused kes end Haapsalu tänavatel lõhuvad… Vahuajamine paraku ei muuda teid-tänavaid läbitavateks. Ja “Turismiarendaja” sanatooriumi palgaga sanitar kahjuks Jeepi osta ei jaksa, ei suuda ka need ajutiselt suvel 3 kuud tööl olevad kohvikute ettekandjad…
Niiet arendagu see “arendaja” mis ta arendab aga sellest turismist nüüd küll midagi muud peale miinimumpalga kohalikule elanikule tulu ei tõuse. Kahjuks…

Toivo
Toivo

Mida Sa ohid? Näita enda saavutused ettevõtjana ette,näita palju linna juhtinud oled,näita mitu külalist oled enda loodud üritustele toonud?
Hämmastav on lugeda tarkade juttu, kes hirmus targad vahtu pritsima, kuid ise asjadest halligi ei tea. Tuleks ka Sinu juurde tööle kui suudad 50 töökohta luua kus vähemalt selle 500-gi igakuiselt maksta suudad.

wpDiscuz