1

Läänemaa U12 jalgpallurid tulid Saaremaa sõbrapäevaturniiril kolmandaks

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Saaremaa Sobrapaeva turniir _LJK_2006poisid

Läänemaa JK 2006. aastal sündinud poiste võistkond. Foto Andre Käen

Möödunud laupäeval peeti Kuressaares 2006. vanuseklassi jalgpalli siseturniiri, millel osalesid ka kaks Läänemaa jalgpalliklubi poiste võistkonda.

Kõik ülejäänud viis võistkonda olid Saaremaa enda klubidest. FC Kuressaare oli väljas kahe tiimiga. Samuti oli kaks võistkonda välja pannud Saaremaa JK AameraaS. Lisaks neile osales JK Saarepiiga tüdrukute võistkond.

"Meie I võistkonna kogenumatel poistel sattus esimene mäng just tüdrukute vastu," ütles treener Aavo Tomingas. "Eks nad algul leidsid end veidi harjumatust olukorrast, kuid elasid kiiresti mängu sisse."

Mäng lõppes 4:1 läänlaste kasuks. Löödud värav jäi saare piigadele sel turniiril ainsaks.

Mõlemat AameraaSe võistkonda Läänemaa JK I võistkond võitis, vastavalt seisuga 5:0 ja 6:0. Läänlaste omavahelises mängus jäi esimene tiim samuti 5:0 peale. Kõige pingelisemaks kujunes omavaheline jõukatsumine FC Kuressaare mängijatega. Mäng saarlaste teise tiimiga lõppes 1:2 turniiri korraldaja kasuks. FC Kuressaare I võistkonnaga mängiti kui võrdne võrdsega, kuid lõppskoor 1:0 läks siiski saarlastele.

Kokkuvõttes tuli Läänemaa JK I.tiim Saaremaa Sõbrapäeva turniiril tublile kolmandale kohale. Võistkonna mängija Robi Suder, kes lõi 8 väravat, kuulutati turniiri suurimaks väravakütiks. Aasta varem tulid Läänemaa poisid sel turniiril teiseks.

"Selline see jalgpall on," nentis läänlaste treener Aavo Tomingas. "Võid lüüa turniiril kõige rohkem väravaid ja näidata head mängu, kuid lõplik tabelikoht ei pruugi kahe esimese seas olla."

Läänlaste II võistkond koosnes suuremalt jaolt väiksema mängukogemusega ja osalt ka aasta hiljem sündinud poistest, kes treenivad igapäevaselt kolme erineva treeneri käe all. Nende eesmärgiks turniiril oli eelkõige mängupraktikat saada. Turniiri ainsa värava lõi võistkonna eest Sander Jaaska. Saarepiigaga mängiti 0:0 viiki.

Läänemaa JK I võistkonnas mängisid Robi Suder, Arti Viispert, Kert Markus Vare, Oliver Mark, Uku Toomas Rand, Markus Roomet.

Läänema JK II võistkonnas mängisid Joosep Vingissaar, Ralf Latik, Daniil Zaharenkov, Kennert Saarjõe, Sander Jaaska, Reimo Unt.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
chenja
chenja

kõik gaapsalu jk-sse

wpDiscuz