Urmas Suklese Pevkurit toetav kiri ei pääsenud erakonna meililisti. Loe kirja

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Suklese umbusaldus arvo tarmula (14)

Urmas Sukles. Foto Arvo Tarmula

Haapsalu linnapea ja reformierakondlane Urmas Sukles väitis, et erakonna töötajad ei lasknud tema kirja erakonnakaaslasteni, sest see on Kristen Michali kui uue juhi vastu.

Ka ise erakonna juhatusse kandideeriv Sukles püüdis saata erakonnakaaslastele kirja, milles kutsub üles toetama Reformierakonna esimehe valimistel Hanno Pevkurit. „Proovisin kirja saata Reformierakonna omavalitsusjuhtide listi ja Läänemaa reformierakondlaste listi. Ei saanud. Eile proovisin uuesti ja ikka ei saanud,” ütles Sukles Lääne Elule. „Nüüd ei ole enam mõtet, sest kiri on ilmunud ajalehtedes.”

Erakonna peasekretär, samuti Läänemaa mees Reimo Nebokat ütles Eesti Päevalehele, et Sukles pole omavalitsusjuhtide listi kirjutanud ja listidesse kirjutamine on piiratud, et sinna ei saadetaks rämpsposti.

„See on jälle nii nagu kilekotivärgi tunnistamisega,” ütles Sukles. „Reimo Nebokat oleks võinud öelda, et listid pandi kinni. See, et ma pole proovinud kirjutada, on jama.”

Reformierakonna esimeheks kandideerivad Kristen Michal ja Hanno Pevkur.

Urmas Suklese kiri erakonnakaaslastele

Ilusat Uut Aastat.

Tuleb tegus aasta ( loodetavasti :))). Meil erakonnas käsil jälle juhatuse ja esimehe valimised. Minu arvates vajab erakond küllaltki tugevat pööramist ning üles seatud kandidaatidest on Hanno see, kes seda pööramist saab teha. Kristen on lugupeetud ja toimekas mees, aga tal on üks väga suur nõrkus – ta ei ole rääkinud tõtt ajakirjanikele ja on sellega “ vahele jäänud” . SEDA AGA MEEDIA JA ÜLDSUS EI UNUSTA KUNAGI ning tema juhtimisel ei kao reformierakonna kui “kilekotierakonna” maine kuhugi. Aga seda mina ja paljud erakonna liikmed ei taha ! Palun toeta Hannot esimehena. Olen seadnud järjekordselt ka oma kandidatuuri juhatuse liikmeks ülesse, sest arvan, et ettevõtlik maahääl võiks kõlada juhatuses . Palun toeta mind ja minu häid kaaslasi, kes on lubanud ka piirkondade eest kosta nagu SIIM KALLAS, ANDREI KOROBEINIK, RAIT PIHELGAS JA MART VÕRKLAEV.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
18 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
PASKNÄÀR
7 aastat tagasi

Ei saa kohe ilma Nebokatita!!Telekas mainis Pevkur,et peasekretär ei lase erakonna listis kõiki materjale läbi. Kuidas ikka selline asi saab toimuda,ehtne kommunistlik tsensuur. KAUA VÕIB

2. kodanik
7 aastat tagasi

Ainus spämm, mida kardetakse on n.ö “vale arvamus”.

kodanik
7 aastat tagasi

Miks Sukles delfi uudistes on fotoesiplaanil koos aselinnapea Põlluga? On see mingi vihje või?

irw
7 aastat tagasi
Reply to  kodanik

Mõle ise . Sest Suklesest ei ole ühtegi fotot,kus ta üksi oleks

tegijatest
7 aastat tagasi

Sukles on 25 aastat olnud tegija ja Haapsalu linna üles ehitanud.

Annaabi
7 aastat tagasi
Reply to  tegijatest

Lossiplatsi ymbruse, sa mõtled?

to tegijatest
7 aastat tagasi
Reply to  tegijatest

Kui sinul matemaatikaga probleeme, siis võta järelaitamise tunde. Esiteks on Sukles linnapeana oluliselt vähem aega olnud. Teiseks pole ta ka linna üles ehitaja olnud.

Imelik
7 aastat tagasi
Reply to  to tegijatest

Muuseas, linna ehitamisest rääkides…
Mõtle, millised linnaosad, millisel ajal ehitatud on?
Hakkab kurb?
Mõtle nüüd uuesti…. ja räägi siis Suklese “ehitamisest” (muuseas see ei olegi linnapea ülesanne).

Mart
7 aastat tagasi

Sisukas kiri, komad kõik enam-vähem õige koha peal. Kilekotimees Michal Suklesele ei kõlba, kilekotimees Luik aga küll. Pevkur, keda Sukles taevani kiidab, on Rõivase hale kloon. Tema juhtimisel ei juhtu erakonnaga absoluutselt midagi. Aga võibolla Sukles just seda tahabki, et saaks Haapsalus Karilaiuga edasi flirtida.

...
7 aastat tagasi

Sukles ei oska isegi e-kirja teel suhelda. Saatis oma k e-kirja valele aadressile ja nüüd õigustab end. Naljamees…

aga
7 aastat tagasi
Reply to  ...

huvitav kes tal linnavalitsuses kirju saadab, sekretär või?

kuule kaaskodanikule
7 aastat tagasi

Sukles on tugev tegija ja võiks ise erakonna esimeheks saada. Ja mis puutub vanadusse,siis jutumärkides üks 68 a mutt ja 70 a vanamees alle kanidideerisid USA presididendiks. Vat nii on selle vanadusega.

to kuule
7 aastat tagasi

Mõtle ikka enne, kui midagi välja ütled. Need 68 ja 70 aastased on ikka kogu aeg tegijad ja pildis olnud, aga Sukles? Ei, ei, aga reformi juhtorganisse küll, kui vaja kiiresti seda erakonda põhja lasta.

kaaskodanik
7 aastat tagasi

Urmas,mis siin nii erilist on.Sa peaks teadma,et teie erakonnas käibkogu aeg mingi sahkerdamine,valetamine.Ref. ladvik on nagu ring kaitses,et keegi ärksama meele ja mõtlemisega neid segama ei tuleks.Listi läheb just see,mis neile kasulik on.Sulle soovin aga edu,need poisikesed ja vanad ,tuleks sealt minema lüüa!!

kaaskodanikule
7 aastat tagasi
Reply to  kaaskodanik

Keda sa vanade all mõistad? Kui sõna otseses mõttes, siis ega Sukleselgi penionini palju aega ole. Vanaks ju jäänud teine.

mo
7 aastat tagasi
Reply to  kaaskodanikule

aga noored naised meeldivad ,seega kõik veel toimib ja veab,kui mõnele kaastöötajale ka pensionieelikud meeldivad.

e-valija
7 aastat tagasi
Reply to  kaaskodanik

omad vitsad peksavad

Tiina
7 aastat tagasi

Uskumatu lugu.Valisin Hannot ja ka sind. Aga kas need hääled ikka loetakse õigesti. Sitt maik kogu sellel lool jälle.