Virtsu kooli direktor lahkub ametist

Kaie Ilves

kaie@le.ee

airi aavik

Airi Aavik on Virtsu koolis töötanud 28 aastat. Arhiiv

Kokku 28 aastat Virtsu koolis ja lasteaias töötanud Airi Aavik paneb direktoriameti maha ja hakkab tööle kutsekoolis.

Paari päeva eest teatas Hanila vallavalitsus, et otsib Virtsu koolile uut direktorit. Airi Aavik on ametis augusti lõpuni. Pärast seda alustab ta tööd Haapsalu kutsehariduskeskuses haridustehnoloogina.

Aavik ütles, et tal on olnud elus vaid üks töö- ja üks elukoht. Ta on käinud Virtsu lasteaias ja koolis ning seal kogu elu töötanud.

„Olin 18aastane, kui Virtsu koolis tööle hakkasin. Kokku 28 aastat,” ütles Aavik.

Aavik on Virtsu koolis läbi käinud kõik ametid, alates koristajast ja lõpetades direktoriga. Kooli direktor on ta olnud viimased kuus aastat.

Tänavu lõpetas lasteaednikuks õppinud Aavik Haapsalu kolledži haridustehnoloogina ja otsustas, et tahab sel alal ka töötada.

„See on olnud mu elu kõige raskem otsus, aga ma pidin selle tegama, sest 60selt ma seda enam ei tee,” ütles Aavik Virtsust lahkumise kohta.

Küsimusele, kas on lootust septembriks koolile uus direktor leida, vastas Hanila vallavanem Arno Peksar, et lootus jääb.

„Võimalik, et on kellelgi on marssalikepike paunas, aga ma pole kuulnud, et koolist endast tahaks keegi direktoriks saada,” ütles Peksar.

Uus direktor peaks tööd alustama 22. augustil. Konkurss ametikohale lõpeb 4. juulil.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Leo
7 aastat tagasi

Ma tean kes kindlasti veel teie vallas pole direktor olnud…Kõrva Veiks. Siis vist on läänemaal ring täis.