0

Risti ja Linnamäe saavad omale postipunktid

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Juuni keskel saavad omale postipunkti nii Risti kui Linnamäe postipunkt. Mõlemad postipunktid asuvad kohalikus raamatukogus ning postiteenuseid osutatakse neis neljal päeval nädalas vähemalt kuus tundi päevas, teatas Omniva kommunikatsioonispetsialist Mattias Kaiv.

Ristil, kus elanikud on juba pikka aega postiasutuseta olnud, alustab postipunkt tööd 15. juunil. Postipunkt asub raamatukogus, aadressil Lõuna 4 ning on avatud esmaspäeviti ja kolmapäeviti kell 10.00 – 16.00 ning teisipäeviti ja neljapäeviti kell 10.00-18.00.

Linnamäel hakkab raamatukogus asuv postipunkt asendama kohalikku postkontorit. Postipunktis saab teha kõiki samu tehinguid, mida postkontoriski, samal ajal on aga postipunkt ka pikemalt avatud. Postiteenused on raamatukogus kättesaadavad esmaspäeviti ja kolmapäeviti kell 09.00 – 17.00 ning teisipäeviti ja neljapäeviti kell 13.00-19.00.

Oma teenuste poolest on postipunkt samasugune postiasutus nagu postkontorgi. Postipunktid võtavad vastu erinevaid saadetisi, makseid (ettevõtetele) ja ajakirjandustellimusi ning müüvad vajalikku postikaupa. Samuti saavad inimesed sealt kätte kõik saabunud saadetised.

Lisaks sellele on võimalik postipunktidest ka pakke saata. Juhul kui on soov pakk postipunktist pakiautomaati või kulleriga koju saata, tuleb see aga eelnevalt Omniva e-teeninduses ära vormistada.

Kuigi postipunktis on olemas ka kaardimaksevõimalus, siis oleks postipunkti personal väga tänulik, kui sularahaga tasumise korral varutakse väiksemaid rahatähti või täpne rahasumma.

Lisaks postkontorisse või postipunkti kohale minemisele on postiteenuseid võimalik tarbida ka oma kodus kirjakandja vahendusel. Kui inimene elab lähimast postkontorist või postipunktist kaugemal kui 5 kilomeetrit, on tema jaoks kirjakandja tellimine tasuta ning tasuda tuleb vaid tellitavate teenuste eest. Kirjakandjale saab tasuda sularahas.

Kirjakandja saab koju tellida helistades telefonil 661 6616, saates e-kirja aadressil info@omniva.ee või vormistades tellimuse Omniva kodulehel. Kirjakandja vahendusel saab nii saata kui vastu võtta kirju ja pakke ning osta postimaksevahendeid, vormistada ajakirjandustellimusi, saata siseriiklikke rahakaarte, tellida pensionit ning kasutada makseteenuseid.

Omniva

Postipunktid: Virtsu, Kõmsi, Kirbla, Rõude, Martna, Kullamaa, Risti, Nõva, Pürksi, Linnamäe, Palivere, Taebla, Ridala, Vormsi.
Postkontorid: Vormsi, Haapsalu, Lihula, Palivere, Uuemõisa, Linnamäe (toimib kuni 16. juunini)
Pakiautomaadid: Lihula, Haapsalu

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz