0

Kolm Lihula jalgpallineidu käis koondise treeningkogunemisel

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Gertu Küttmann, Maria Reks, Marjana Kuldsaar. Foto Raili Küttmann

Gertu Küttmann, Maria Reks, Marjana Kuldsaar. Foto Reili Küttmann

Kolm Lõuna-Läänemaa jalgpallitüdrukut osales Eesti U15 koondise treeningkogunemisel Tallinnas.

Eesti Jalgpalli Liidu jalgpallihalli Eesti U15 koondise treeningkogunemisele tütarlastele sai kutse 80 tüdrukut 20 Eesti jalgpalliklubist.
Väljavalitute hulgas olid ka kolm Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi tüdrukut: Gertu Küttmann, Marjana Kuldsaar ja Maria Reks. Kõik kolm Lihula gümnaasiumi 7. klassis õppivat tüdrukut on ka koduklubi treeningutel väga usinad harjutajad ja said ka koondise treeningul väga hästi hakkama.

Eesti tütarlaste U15 koondise treeneri Katrin Kaarna sõnul on suur tõenäosus, et Lihula tüdrukud kutsutakse ka järgmisele koondise kogunemisele. Siis on valik juba põhjalikum ja tütarlaste hulk poole väiksem.

Kogu töö käib uue, Eesti U15 koondise loomise nimel, kes esindab Eestit suvel Lätis toimuval Balti turniiril. Algsest 80 tüdrukust valutakse 18liikmeline Eesti U15 tütarlaste jalgpallikoondis.
Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubist on varem tütarlaste Eesti noortekoondise kogunemistel käinud koguni 10 jalgpallineidu. Koondisse on jõudnud neist kaks – Sandra Pärnpuu on Eesti U 15 koondisega tulnud Balti Turniiri võitjaks ja Avely Kuldsalu mänginud erinevates noortekoondistes nii väljakumängija, kui ka väravavahina.

Jaanus Getreu

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz