Galerii: Euro Oil sai tankla avamise puhul kingituseks Lääne Elu raamitud esikülje

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 25

Arno Hirtentreu ja Siim SaareväliEuro Oili juht sai Haapsalu ettevõtjalt Siim Saareväljalt avamise puhul kingituse. Foto: Arvo Tarmula

Täna kell 14 avati Rannarootsi keskuse juures Euro Oili uus tankla. Haapsalu ettevõtja Siim Saareväli kinkis Euro Oil ASi juhatajale Arno Hirtentreule selle sündmuse puhul teisipäevase Lääne Elu raamitud esikaane, mille pealugu rääkis tankla peatsest avamisest.

Avamisele olid kogunenud kõik, kes tankla ehitusega mingil viisil seotud, nende hulgas ka Ridala vallavanem Toomas Schmidt ja Haapsalu linnapea Urmas Sukles. Hirtentreu tänas kõiki asjaosalisi, tänu kellele tankla Haapsalu külje alla kerkis.

"See on kõige suurema tanklate kontsentratsiooniga koht Eestis, aga me loodame oma praegustele headele klientidele ja muidugi ka tulevastele. Lubame pakkuda alati kvaliteetset kütust hea hinnaga," ütles Hirtentreu.

Hirtentreu märkis, et tankla avamine sattus eriliselt märgilisele päevale. "Täna on juhtumisi ettevõtjate päev. Soovin kõigile ettevõtjatele edu ja et neil läheks hästi!"

Keset avamistseremooniat saabus tanklasse ka esimene klient, kes sai kohe Euro Oili jaemüügijuhilt Ivo Kokalt tankla kliendikaardi ja auto paagi soodushinnaga bensiini täis.

Järgmise aasta teises pooles hakatakse tankla kõrvale ehitama ka Jazz Pesulate moodsat automaatpesulat, millest mõlemad, nii tankla kui ka pesula omanik ootavad tõhusat sünergiat. Jazz pesulate tegevjuht Janek Mellikov ütles, et tulevases kaasaegse Saksa tehnoloogiaga pesulas saab olema kaks automaatset pesutänavat ja ka kolm kohta selvepesuks, mis on Eestis viimasel ajal populaarsust kogumas. Praeguste plaanide järgi saab pesula valmis hiljemalt 2017. aasta alguses. 

Hirtentreu rääkis, et Euro Oilil on sel aasta käed tööd täis olnud – sel aastal on püsti pandud juba neli tanklat. Uuemõisa oma on järjekorras 22. Euro Oili tankla.

Euro Oil AS on Eesti kapitalil põhinev kütuse jae – ja hulgimüügiettevõte, mis asutati 1997. aastal. Tegemist on perefirmaga, mille omanikud on Arno ja Kaari Hirtentreu.

Fotod: Arvo Tarmula

IMG_8567 IMG_8576 IMG_8579 IMG_8581 IMG_8582 IMG_8584 IMG_8585 IMG_8587 IMG_8589 IMG_8591 IMG_8595 IMG_8602 IMG_8604 IMG_8607 IMG_8610 IMG_8613 IMG_8615 IMG_8620 IMG_8623 IMG_8625 IMG_8628 IMG_8629 IMG_8647 IMG_8652

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kunn
8 aastat tagasi

On alles ihnuskoid.
Esimesele tankijale paagitäie soodushinnaga!
Lugupeetud firmad ei köhi iga sendi pärast ja kingivad esimesele kliendile paagitäie.
Pealegi on kütus Haapsalus juba pikemat aega kallim, kui mujal, tegu ilmselt kartelliga.
Täna tankisin paagitäie 95-te Abja-Paluojas liitrihinnaga 0,959.
Ka Pärnus võis selle hinnaga saada.

mati
8 aastat tagasi

re, et midagi ilusat on ära tehtud. Loodame, et lõpuks jõuab Läänemaale ka Jazz pesulad. Saab lõpuks ometi auto korralikult puhtaks pesta. Kõik senised pesulad on naerukohad:)

juss
8 aastat tagasi
Reply to  mati

Ise ei oska pesta?

toomas
8 aastat tagasi

..et hinnasõda kasvab 🙂